• Pregleda: 9010

Carinici na Kelebiji sprečili krijumčarenje velike količina anabolika i steroida

Carinici su u subotu, 4. aprila, na graničnom prelazu "Kelebija" sprečili pokušaj krijumčarenja iz Republike Srbije preko 7000 raznih anaboličkih steroida u tabletama, gotovo 400 u bočicama i manju količinu u ampulama, saopštila je Uprava carina
Carinici na Kelebiji sprečili krijumčarenje velike količina anabolika i steroida

U pitanju je zapravo akciju carinika iz Odeljenja za subijanje krijumčarenje koji su procenili da autobus koji saobraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja - Pariz, nakon rutinske kontrole treba i pregledati skenerom.

Vrlo brzo se uspostavilo da nisu pogrešili jer su već na snimku  primetili određene nepravilnosti u prednjem delu autobusa gde se nalazi frižider. Zbog toga su bez premišljanja nastavili vrlo detaljnu kontrolu, koja je  podrazumevala podizanje plastične rešetke,, a zatim i limene ploče koja se na samom dnu frižidera. Upravo u tom delu su se nalazilo preko 7000 tableta anaboličkih steroida  među kojima su najzasutljeniji bili “Clenbuterol”, “ Dianabol”, “Clomphene”,“ Anavar”, “ Stamazol” “Deca” i drugi.

“Clenbuterol” koga je najviše i bilo inače se koristi u medicini kao lek za astmu, a koriste ga u bodi-bildingu zbog odličnih efekata koje ima u skidanju masnih naslaga i koriste ga oba pola.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a sva otkrivena nedozvoljena sredstva su privremeno zadržana.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Vesko Odgovori
Treba carinike postaviti u tuzilastv, da prelistaju i skeneriju neke predmete o pljackama
i privatizacijama preduzeca. Mozda nesto i pronađu, gde su otisli novci.
lakumity Odgovori
Ko zna koliko puta je takva tura prosla.
alibaba Odgovori
Je li ima neko ovde ko misli da je ovo slucajno ,a ne u stvari cista dojava,klasicna prica javim ti za ovo a ja prodjem
Pera Odgovori
Mozda sada mozemo da kupimo neke aminokiseline na popustu?
:-)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.