Komentara: 4
Pregleda: 10439

Automobil "nafilovan" cigaretama

22.12.2016. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Carinici su u zajedničkoj akciji sa graničnom policijom, 21. decembra 2016. godine, na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja preko 12.000 cigareta.
Automobil "nafilovan" cigaretama

Cigarete „Chesterfield Blu“, „Chesterfield Red“, „Marlboro“, „Winston“, „Pall Mall“, „Lucky Strike“ i „LD slims“ sa domaćim akciznim markicama pronađene su prilikom detaljnog pregleda automobila „Peugeot 307“ paraćinskih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica Paraćinaca.

Cigarete su bile sakrivene u specijalno prepravljanim pragovima, šupljinama vozačevih vrata, ispod tapacirunga iza vozačevog i suvozačevog sedišta i ispod ručice menjača.

Nakon detaljnog pregleda, vozilo je upućeno i na kontrolu mobilnim skenerom, ali tom prilikom nije pronađeno ništa više. Kako je vozilo prepravljano radi krijumčarenja i ono je privremeno zadržano, a slučaj je u dalju nadležnost preuzela policija

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 10439
Povezane teme

zaplena

krijumčarenje robe

granični prelaz kelebija

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.