• Pregleda: 9919

Automobil "nafilovan" cigaretama

Carinici su u zajedničkoj akciji sa graničnom policijom, 21. decembra 2016. godine, na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja preko 12.000 cigareta.
Automobil "nafilovan" cigaretama

Cigarete „Chesterfield Blu“, „Chesterfield Red“, „Marlboro“, „Winston“, „Pall Mall“, „Lucky Strike“ i „LD slims“ sa domaćim akciznim markicama pronađene su prilikom detaljnog pregleda automobila „Peugeot 307“ paraćinskih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica Paraćinaca.

Cigarete su bile sakrivene u specijalno prepravljanim pragovima, šupljinama vozačevih vrata, ispod tapacirunga iza vozačevog i suvozačevog sedišta i ispod ručice menjača.

Nakon detaljnog pregleda, vozilo je upućeno i na kontrolu mobilnim skenerom, ali tom prilikom nije pronađeno ništa više. Kako je vozilo prepravljano radi krijumčarenja i ono je privremeno zadržano, a slučaj je u dalju nadležnost preuzela policija

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
forest gamp Odgovori
Krenuli na put oko sveta za 80 dana.
DuleS Odgovori
Možda su ljudi strastveni pušači pa su kupili da imaju dosta sada za praznike, a i znaju da će od nove godine cigarete da poskupe pa su se obezbedili na vreme. Sada ste im i to malo sirotinje uzeli, imate li dušu ako već razumevanja nemate?!?
Vesko Odgovori
Bolje da drzavni organi obrate paznju na one koji su nafilovani nasim opljackanim novcima. Verovatno je razlog sto jos uvek nije donet zakon o preklu imovine, koji se od ove vlasti najavljuje jos od 2012. godine, uglavnom kad su preidzborne aktivnosti. Toliko je aktivan nas parlament, doneti silni zakone, jedino je pomenuti zakon teze donet, jer bi sigurno "zakacio" i ove sada na vlasti.
Dziber Odgovori
Cigarete su imale nasu akcizu.Znaci porez placen. Trebali su da ih puste.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.