Komentara: 5
Pregleda: 12314
Foto

Apoteka "Ogranak 18" na Prozivci na novoj lokaciji

16.10.2018. u 14:08h
Sponzorisani sadržaj
Od danas, apoteka Ogranak 18 Apoteke Subotica preseljena je sa adrese Blaška Rajića 5, na novu adresu Braće Radić 118.
Apoteka "Ogranak 18" na Prozivci na novoj lokaciji

Nova lokacija apoteke pomerena je samo 150 metara, uz kružni saobraćajni tok u ulici Braće Radić, u blizini Senćanske crkve, što pogoduje dosadašnjim korisnicima usluga ove farmaceutske ustanove. Iz Apoteke Subotica poručuju da je apoteka na novoj lokaciji i dalje dostupna i na raspolaganju svim dosadašnjim i budućim korisnicima, s istim kvalitetom usluga.

- Ova apoteka je stanovnicima naselja Prozivka već godinama dobro poznata po odličnoj usluzi, stručnom i ljubaznom osoblju koje izlazi u susret u svakoj situaciji – da hitno nabavi potreban lek, da da neophodan savet, razmotri terapiju, objasni upotrebu i delovanje lekova ili tehniku korišćenja pomagala. Apoteka je odlično snabdevena lekovima, suplementima, pomagalima, medicinskim sredsvima i ostalim proizvodima prilagođenim potrebama sugrađana - navode iz Apoteke Subotica.

Apoteka "Ogranak 18" na Prozivci na novoj lokaciji

Apoteka Subotica je javna apoteka Grada Subotice, najveća je mreža apoteka u gradu i okolini sa svoje 22 poslovne jedinice i jedina apoteka koja obezbeđuje 24-časovno dežurstvo.

Posebne pogodnosti koje možete ostvariti u Apoteci Subotica su popust preko Kartice poverenja i uz penzionersku karticu PIO fonda, kao i redovni popusti za odabrane proizvode tokom cele godine za sve korisnike. Jedna od posebnih i jedinstvenih usluga koju nudi ova farmaceutska ustanova je i online provera klinički značajnih interakcija lekova u terapiji u toku izdavanja i prodaje lekova, što obezbeđuje pacijentima dodatnu bezbednost pri korišćenju terapije.

Apoteka "Ogranak 18" na Prozivci na novoj lokaciji

Sponzorisani sadržaj
Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18) Apoteka Subotica, Ogranak 18 na novoj lokaciji (Braće Radić 18)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 12314
Povezane teme

apoteka telefon

apoteka prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.