Komentara: 1
Pregleda: 2553

Aleksandar Čokić drugi na stonoteniskom Top12 za mlađe kadete

13.06.2016. u 11:59h
Izvor: Subotica.com
U Bečeju je za vikend održan završni turnir za mlađe kadete na kojem je nastupilo 12 najboljih stonotenisera Srbije u ovoj uzrasnoj kategoriji. Spartak je nastupio sa dva takmičara - Aleksandrom Čokićem i Lukom Videcom.
Aleksandar Čokić drugi na stonoteniskom Top12 za mlađe kadete

Čokić je tokom dva dana prikazao odličnu igru i zauzeo u konačnom plasmanu odlično drugo mesto sa skorom 9 pobeda i 2 poraza i to od Puhače iz Temerina i odličnog Jockova iz Šapca.   Sa druge strane Videc je na kraju zauzeo poslednje, dvanaesto mesto, sa samo jednom pobedom, s tim da je u par mečeva popustio i izgubio sa minimalnim porazom od 3-2 i mogao je i da ima i još bolji rezultat .

Sa ovim je kraj sezone za sve kategorije, Aleksandar Čokić je sa ovim drugim mestom u Bečeju i u generalnom plasmanu zauzeo na kraju sezone odlično drugo mesto, dok je prvi na rang listi Srbije u generalnom plasmanu za mlađe kadete Jovan Jockov. Luka Videc je sezonu završio na 11. mestu.

Mlađe kadete Spartaka na Top 12 Srbije vodio je trener Mirko Gavrilović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2553
Povezane teme

stoni tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.