Komentara: 2
Pregleda: 14162
Foto

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

14.04.2019. u 13:00h
Sponzorisani sadržaj
U subotu, 13. aprila, u našem gradu otvorena su vrata jednog od vodećih domaćih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu - Aksa. Svečano otvaranje, pored zanimljivog programa za mlade, obeležili su brojni popusti.
"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

Lanac "Aksa" karakteriše široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana. Otvaranje prodavnice u Subotici (na Palićkom putu, pored Forma Ideale i JYSK-a) obeležio je veliki broj sugrađana koji su uživali u zabavnom programu za decu i brojnim popustima i poklonima za kupce.

- "Aksa" je sa radom počela pre tačno 25 godina, sada već davne 1994. godine, kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu. Već od samog početka smo zadobili poverenje potrošača i konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” uspevali da zadovoljimo njihove potrebe. Njihove preporuke dalje su nas vodile do novih, zadovoljnih, kupaca. - ističu iz Akse -  Danas postojimo i poslujemo u 12 gradova Srbije, ali i u Sarajevu i  Banja Luci. U Srbiji imamo čak 17 maloprodajna objekta, a uz sve to imamo i moderan veb šop.

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

U novoj Aksa prodavnici u Subotici mame mogu pronaći sve što im je potrebno za prvo opremanje - od trudničkih dana do kasnijeg uzrasta dece. U toku su brojni popusti – igračke su na specijalnom popustu od 50% na drugu, jeftiniju, a treća se dobija za 1 dinar. Posetite novootvorenu radnju i uživajte sa svojim mališanima u velikom izboru artikala po povoljnim cenama.

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

Povodom otvaranja novog prodajnog objekta u Subotici kompanija "Aksa" darovala je vaučerima u iznosu od 5.000 dinara i paketima proizvoda sve bebe rođene 12. i 13. aprila u subotičkom porodilištu.

- Veliko mi je lično i profesionalno zadovoljstvo što sam u prilici da u ime kompanije "Aksa", povodom otvaranja naše prodavnice u Subotici, darujem sve bebe rođene u ovoj bolnici 12. i 13. aprila. - rekla je Marina Velev, menadžer komunikacija i direktnog marketinga Akse - Naše prodavnice nisu samo za trgovinu već i za rast porodice, gde se u svakom trenutku mogu dobiti dobri saveti, kako u trudničkim danima tako i kasnije.

Načelnica odeljenja neonatologije Opšte bolnice Subotica, Branka Milisavljević, zahvalila se kompaniji "Aksa" na donaciji i poklonima bebama rođenim u ovoj ustanovi u prethodna dva dana.

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje Otvaranje AKSA radnje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 14162

Povezana vest

Povezane teme

aksa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.