• Pregleda: 9576

"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

U subotu, 13. aprila, u našem gradu otvorena su vrata jednog od vodećih domaćih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu - Aksa. Svečano otvaranje, pored zanimljivog programa za mlade, obeležili su brojni popusti.
"Aksa" otvorila prodavnicu na Palićkom putu

Lanac "Aksa" karakteriše široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana. Otvaranje prodavnice u Subotici (na Palićkom putu, pored Forma Ideale i JYSK-a) obeležio je veliki broj sugrađana koji su uživali u zabavnom programu za decu i brojnim popustima i poklonima za kupce.

- "Aksa" je sa radom počela pre tačno 25 godina, sada već davne 1994. godine, kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu. Već od samog početka smo zadobili poverenje potrošača i konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” uspevali da zadovoljimo njihove potrebe. Njihove preporuke dalje su nas vodile do novih, zadovoljnih, kupaca. - ističu iz Akse -  Danas postojimo i poslujemo u 12 gradova Srbije, ali i u Sarajevu i  Banja Luci. U Srbiji imamo čak 17 maloprodajna objekta, a uz sve to imamo i moderan veb šop.

U novoj Aksa prodavnici u Subotici mame mogu pronaći sve što im je potrebno za prvo opremanje - od trudničkih dana do kasnijeg uzrasta dece. U toku su brojni popusti – igračke su na specijalnom popustu od 50% na drugu, jeftiniju, a treća se dobija za 1 dinar. Posetite novootvorenu radnju i uživajte sa svojim mališanima u velikom izboru artikala po povoljnim cenama.

Povodom otvaranja novog prodajnog objekta u Subotici kompanija "Aksa" darovala je vaučerima u iznosu od 5.000 dinara i paketima proizvoda sve bebe rođene 12. i 13. aprila u subotičkom porodilištu.

- Veliko mi je lično i profesionalno zadovoljstvo što sam u prilici da u ime kompanije "Aksa", povodom otvaranja naše prodavnice u Subotici, darujem sve bebe rođene u ovoj bolnici 12. i 13. aprila. - rekla je Marina Velev, menadžer komunikacija i direktnog marketinga Akse - Naše prodavnice nisu samo za trgovinu već i za rast porodice, gde se u svakom trenutku mogu dobiti dobri saveti, kako u trudničkim danima tako i kasnije.

Načelnica odeljenja neonatologije Opšte bolnice Subotica, Branka Milisavljević, zahvalila se kompaniji "Aksa" na donaciji i poklonima bebama rođenim u ovoj ustanovi u prethodna dva dana.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

2
Deki Odgovori
Svaka čast, tako se to radi - otvaraš radnju i daš i zajednici nešto, a ne samo profit profitz..
Deki Odgovori
Svaka čast, tako se to radi, otvaraš prodavnicu i daš i zajednici nešto, a ne samo profit profit..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.