Komentara: 21
Pregleda: 9675
Foto

Vratite siguran korak uz pomoć ordinacije "Orthomonno"

26.03.2021. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
Bilo da imate problem sa kičmom, kukom, kolenom, stopalom i skočnim zglobom ili šakom, ramenom i laktom, u ordinaciji "Orthomonno" koja je usko specijalizovana za oblasti ortopedije i traumatologije, uspešno možete dijagnostikovati i lečiti sve vrste oboljenja sistema organa za kretanje.
Vratite siguran korak uz pomoć ordinacije "Orthomonno"

U ordinaciji "Orthomonno" rade lekari specijalisti ortopedije i traumatologije, čiji je cilj da preciznom dijagnostikom i efikasnim tretmanom, pacijentima vrate siguran korak i tako omoguće da se što lakše i bezbolnije kreću.

- Bavimo se svim vrstama oboljenja sistema za kretanje, kao što su degenerativna oboljenja, oboljenja hrskavice zglobova, urođeni deformiteti, razna zapaljenska stanja zglobova i tetiva, kao i sve vrste povreda. Uspešno tretiramo i sportske povrede, a pažnju poklanjamo i dečijoj ortopediji, odnosno praćenju rasta i razvoja kod dece, posebno preventivnim ultrazvučnim pregledima kukova kod beba - objašnjavaju iz ordinacije "Orthomonno".

Ordinacija poseduje najkvalitetniju opremu za dijagnostiku i lečenje, a u terapijske svrhe primenjuju se i najsavremenije biološke metode, poput tremana plazmom obogaćenom trombocitima (PRP, ACP i dr.) i aplikacije hijaluronskih preparata svih vrsta, u zavisnosti od kliničke indikacije.

- Osim toga, pacijentima pružamo mogućnost i da u našoj ordinaciji budu podvrgnuti velikom broju hirurških intervencija, koje se mogu izvesti u lokalnoj anesteziji, kao što su operacije na tetivama, eliberacije nerava, odstranjenja različitih mekotkivnih promena, debridmani rana, hirurško lečenje uraslog nokta i slično - dodaju iz ordinacije.

dr Mirsad Maljanović

U specijalističkoj ordinaciji "Orthomonno" će vas, u prijatnom ambijentu, srdačno dočekati i uz stručan i ljubazan pristup pregledati tim lekara koji čine dr Mirsad Maljanović, dr Stevo Jovišević, dr Miroslav Knežević i dr Miodrag Nikodijević. Ordinacija se nalazi na adresi Sonje Marinković 22, a radno vreme je od ponedeljka do petka od 12 do 20 časova. Za više informacija o uslugama koje pruža možete posetiti sajt ordinacije ili pozvati 069/44-333-44.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 21
Pregleda: 9675
Povezane teme
ortopedija
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.