Komentara: 7
Pregleda: 4110

Rešenje za buđ, vlagu i alergene u savremenim domovima uz Lunos uređaje

21.11.2023. u 09:30h
Sponzorisani sadržaj
Jedna od najnovijih inovacija u oblasti ventilacije dolazi u obliku kontrolisanog provetravanja uz Lunos sisteme. Nemačka tehnologija i kvalitet, sa 56 tradicije, postavljaju visoke standarde u ovoj oblasti. Akcija od 24. do 26. novembra donosi 5 odsto popusta na sav asortiman.
Rešenje za buđ, vlagu i alergene u savremenim domovima uz Lunos uređaje

Posebno se ističe "Lunos" ventilacioni sistem I-Vent, pametan uređaj koji omogućava daljinsko upravljanje putem mobilnog telefona. Ovaj rekuperator ne samo da efikasno reguliše vlažnost vazduha i sprečava pojavu buđi, već i štedi energiju vraćanjem toplote koja bi inače otišla kroz ventilaciju.

- Ventilacioni sistemi ovog tipa nude niz benefita. Štede energiju do 30 odsto u odnosu na standardne načine provetravanja otvaranjem prozora, bez obzira koje godišnje doba je u pitanju, potom uklanjaju višak vlage i neutrališu pojavu buđi. Sistem je nečujan prilikom rada i pruža zaštitu od spoljašnje buke, poseduje anti-alergenske filtere i filtere za PM čestice. Jednostavnost montaže kako u novogradnji tako i u postojećim objektima, te lako i jeftino održavanje uz dug radni vek eksploatacije takođe karakterišu "Lunos" ventilacione sisteme - navode iz ove kompanije - Dok težimo ka tome da svoje domove učinimo energetski efikasnijim često zaboravljamo na jedan ključni faktor - ventilaciju. Visok stepen vlažnosti u domovima često dovodi do pojave buđi na zidovima, dok se kondenzacija na prozorima može pretvoriti u ozbiljan problem. Osim toga, alergeni u vazduhu postaju sveprisutni, a uzrok tome često leži u vlazi koja se zadržava u domu. Apsorberi vlage mogu pružiti delimično rešenje, ali prava dugoročna rešenja za ove probleme leže u kvalitetnoj ventilaciji.

Rešenje za buđ, vlagu i alergene u savremenim domovima uz Lunos uređaje

Novootvoreni "Lunos" izložbeni salon nudi praktična rešenja za sve koji žele unaprediti kvalitet života i vazduh u svom domu. Kroz stručno vođenje, "Lunos" tim pruža personalizovana rešenja za svaki dom po osnovu izlaska na teren i projektovanja idejnog rešenja ventilacije, kako bi se izabralo optimalno rešenje ventilacije i rešenje problema.

- Naš tim nudi adekvatna rešenja za ventilaciju stambenih objekata, kancelarija, učionica, vrtića i sličnih objekata. Svaki dom je drugačiji, zahtevi naših kupaca su različiti, finansijske mogućnosti takođe, pa spram toga za svakog klijenta radimo projekat idejnog rešenja ventilacije zasebno - poručuju iz Proventa - Cilj nam je da naši korisnici cele godine u svojim domovima i na poslu imaju čist vazduh i da reše probleme vlage i alergena. Samo takav vazduh nam omogućava kvalitetnije disanje, bolje zdravlje i raspoloženje. Lunos ventilacioni sistemi predstavljaju dugoročnu investiciju u zdravlje porodice i očuvanje kvaliteta života.

Rešenje za buđ, vlagu i alergene u savremenim domovima uz Lunos uređaje

Posetite izložbeni salon na adresi Sonje Marinković 70/29 ili posetite njihov veb sajt: www.lunos.rs, a možete ih kontaktirati putem telefona 064/88-43-927.

U današnjem svetu, gde se sve više obraća pažnja na ekologiju i energetsku efikasnost, "Lunos" ventilacioni sistemi se pozicioniraju kao neophodan deo savremenog doma. Njihova uloga u održavanju čistog vazduha, zdravog životnog prostora i uštede energije čini ih pravim saveznikom u ostvarivanju vizije o kvalitetnom i održivom domu.

I za kraj, iskoristite akciju od 24. do 26. novembra u kojoj možete da si obezbedite 5 odsto popusta na sav asortiman.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 nedelju i 6 dana
Komentara: 7
Pregleda: 4110
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.