Komentara: 1
Pregleda: 2283

Program poslovne edukacije za mlade u Inovacionom startap centru Ekonomskog fakulteta

13.09.2021. u 14:25h
Sponzorisani sadržaj
Regionalni inovacioni startap centar Ekonomskog fakulteta u Subotici, uz podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, raspisao je Javni poziv za tromesečni program poslovne inkubacije, uz aktivnu uključenost mentora iz oblasti preduzetništva, direktnog i digitalnog marketinga, informacionih tehnologija i finansijskog savetodavstva.
Program poslovne edukacije za mlade u Inovacionom startap centru Ekonomskog fakulteta

Javni poziv je namenjen svim mladim ljudima koji u bliskoj budućnosti žele da se oprobaju u sopstvenom biznisu i preduzetničkim vodama. Kandidati se mogu prijaviti individualno ili u formi tima, a cilj programa je umrežavanje kandidata iz različitih oblasti sa sličnim poslovnim interesovanjima. 

Tromesečni program je besplatan za sve kandidate i biće organizovan u periodu od oktobra do decembra ove godine u prostorijama Regionalnog inovacionog startap centra (Adolfa Singera 12a), kao i onlajn, u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije.

Zainteresovani kandidati mogu da se prijave putem imejl adrese risc.efsu@gmail.com, uz priloženu radnu biografiju i propratno pismo u kojem će navesti oblast poslovnog interesovanja, kao i eventualnu poslovnu ideja na kojoj bi radili.

- Nakon godinu i po dana, Regionalni inovacioni startap centar nastavlja da promoviše preduzetništvo i inovacioni potencijal na teritoriji grada Subotice i Severnobačkog okruga. Cilj programa je osposobljavanje mladih ljudi da samostalno ili u saradnji sa svojim kolegama i potencijalnim poslovnim partnerima, uz pomoć mentora, prođu put od ideje do realizacije poslovne ideje ili da unaprede svoje već postojeće biznise. Pored toga, tokom trajanja programa biće organizovano i nekoliko predavanja i radionica koje će izvesti renomirani eksperti iz oblasti za koje se učini da su od presudne važnosti u daljem razvoju poslovnih ideja naših polaznika - najavio je doc. dr Boris Radovanov, direktor Regionalnog inovacionog startap centra.

Javni poziv je otvoren do kraja septembra, a više informacija o Regionalnom inovacionom startap centru Ekonomskog fakulteta u Subotici možete pronaći na njegovom zvaničnom sajtu ili pozivom na broj telefona 064/240-36-09. 

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2283
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica regionalni inovacioni startap centar
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.