Komentara: 0
Pregleda: 1691

Prijavite se na besplatan kurs kineskog jezika

16.09.2020. u 09:30h > 18:08
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet u Subotici i Konfucijev institut Univerziteta u Novom Sadu i ove jeseni organizuju besplatan kurs iz osnova kineskog jezika, koji će se odvijati onlajn, počev od 29. septembra. Zainteresovani mogu da se prijave do ponedeljka, 21. septembra.
Prijavite se na besplatan kurs kineskog jezika

Pohađanje kursa je besplatno za sve polaznike, koji će uz to dobiti i elektronsku verziju udžbenika, a jedini trošak koji će imati odnosi se na polaganje ispita, u iznosu od 1.200 dinara koji uplaćuju jednom, prilikom prijave ispita.

Kako objašnjavaju iz Ekonomskog fakulteta u Subotici, nastava će se ove godine odvijati onlajn i to dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 17 časova, u trajanju od 90 minuta. Instruktorke će nastavu voditi na engleskom jeziku, a svi učesnici će dobiti detaljna uputstva o korišćenju aplikacije za onlajn nastavu.

- Početni kurs odgovara nivou A1, a polaznici će po završenom programu moći da razumeju i da se služe jednostavnim konstrukcijama, odnosno savladaće vokabular od oko 150 reči koji omogućava da kažu osnovne podatke o sebi. Nakon završene nastave, savladani program će poslužiti za polaganje prvog nivoa HSK ispita i time dobijanja potvrde o poznavanju kineskog jezika na A1 nivou - navode iz Ekonomskog fakulteta.

Kineski jezik pripada sino-tibetanskoj porodici jezika. Standardni kineski, poznat kao mandarinski kineski, zvaničan je jezik u Kini, Singapuru i Tajvanu, a pocenjuje se da petina svetske populacije govori neku od formi kineskog kao maternji jezik.

Zainteresovani polaznici mogu da se prijave na kurs iz osnova kineskog jezika do ponedeljka, 21. septembra, na ovom linku, a za više informacija o kursu mogu se obratiti Gorani Francišković putem telefona 024/628-166.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 nedelje i 19 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1691
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica kursevi jezika kineski jezik
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.