Komentara: 13
Pregleda: 6869
Foto

Otvorena škola za strane jezike "Modern language college"

02.12.2019. u 13:24h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko želite da naučite ili usavršite engleski jezik, "Modern language college" je pravo mesto za vas. Otvorivši prostorije u Regionalnom inovacionom startap centru, ova škola stranih jezika vam nudi da u prijatnoj atmosferi, uz savremeni koncept nastave, unapredite svoje znanje.
Otvorena škola za strane jezike "Modern language college"

Opšte i specijalizovane kurseve iz engleskog jezika, kao i individualnu nastavu koja se sprovodi u skladu s potrebama polaznika nudi "Modern language college", škola stranih jezika u kojoj se polaznici mogu pripremiti i za polaganje ispita i dobijanje Kembridž sertifikata, u saradnji sa Britanskim savetom (British Council). Prema rečima Marka Nikolića, vlasnika škole, kursevi su namenjeni svim uzrastima, a odlikuje ih savremeni koncept nastave, pri čemu je naglasak na razvijanju razgovornih veština.

- Imamo poseban program za decu od 5 do 15 godina i za odrasle od 16 godina pa na više. Grupe broje najviše do 6 polaznika, s tim što kod starijih grupa imamo drugačiji, nešto savremeniji princip rada. Svaki polaznik ima svoj laptop, sav potreban materijal i literaturu dobija u elektronskom obliku na flešu, na kojem može da sačuva i ono što se radilo na nastavi i ponese kući. Sa mlađim polaznicima rade predavači koji imaju bogato iskustvo rada sa decom u jezičkim kampovima, dok se u nastavi koriste novi audio-vizuelni alati - kaže Nikolić.

Kako objašnjava naš sagovornik, kurs iz engleskog jezika traje pet meseci, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 60 minuta, pretežno u večernjim terminima. Svi predavači su sertifikovani master anglisti s radnim iskustvom, dok polaznici dobijaju mogućnost da provere svoje znanje pre i nakon završetka kursa.

- Pre pohađanja kursa, svi polaznici rade test kako bismo znali kojim nivoom znanja raspolažu, na osnovu čega se raspoređuju u grupe. Na kraju kursa, polaznici ponovo rade test, kako bi se utvrdilo u kojem procentu su usvojili stečeno znanje, na osnovu čega predavači izdaju sertifikat kao dokaz uspešnosti savladavanja četiri segmenta, odnosno čitanja, govora, razumevanja i konverzacije. Dakle, sertifikat se ne dobija samo za završetak kursa, nego na osnovu znanja polaznika, koji dobija stručno mišljenje predavača i eventualne smernice u kojim segmentima bi trebalo da se poboljša - objašnjava Nikolić, dodajući da je u narednom periodu u planu i proširenje ponude, pre svega na kurseve iz nemačkog jezika.

"Modern language college" nalazi se na adresi Adolfa Singera 12a (zgrada Regionalnog inovacionog startap centra, I sprat), a radno vreme je radnim danima od 9 do 17 časova. Upis polaznika na grupne i individualne kurseve engleskog jezika je u toku, a za više informacija možete pozvati na 064/4609314 (Jovana) ili 069/731677 (Marko), poslati mejl na office@mlc.rs ili se informisati preko njihove FejsbukInstagram stranice.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 6869
Povezana vest
Povezane teme
strani jezici subotica kursevi jezika engleski jezik
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.