Komentara: 0
Pregleda: 2738
Foto

Održan prijemni ispit na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

08.07.2024. u 13:28h
Sponzorisani sadržaj
Održan prijemni ispit na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe danas je održan prijemni ispit, a iz ove visokoškolske ustanove navode da je ostalo još malo slobodnih mesta za drugi upisni rok.

Interes mladih za upis na naš fakultet je evidentan iz godine u godinu, pa je tako i ove školske godine kada je u prvom upisnom roku gotovo popunjen broj slobodnih mesta. S obzirom da smo akreditovani za 75 studenata u narednoj školskoj godini, ostalo je još nekoliko slobodnih mesta za drugi upisni rok - objašnjava Nikolina Grahovac, studentkinja 3. godine na Fakultetu za privredu i pravosuđe - Po sticanju zvanja diplomirani pravnik naši studenti imaju široku lepezu mogućnosti za zaposlenje. Mogu da rade u javnom tužilaštvu, sudovima, advokaturi i u brojnim kompanijama.

Održan prijemni ispit na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđeOdržan prijemni ispit na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Prijemni ispit na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe danas je polagala i Nevena Borović iz Bajmoka i, kako veli, veruje da će uskoro postati ponosna vlasnica indeksa.

Odlučila sam se da upišem ovaj fakultet jer smo u srednjoj školi imali predmet pravo i veoma mi se dopalo, a današnji test nije bio težak i verujem da će ishod biti dobar. Cilj mi je da postanem sudija ili advokat - navodi Nevena - Ovaj fakultet je idealan za sve Subotičane koje interesuje pravo, a žele da ostanu u svog gradu.

Održan prijemni ispit na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Sponzorisani sadržaj
Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Polaganje prijemnog ispita na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 nedelje i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 2738
Povezane teme

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.