Komentara: 22
Pregleda: 8448
Foto

Ne morate više vulkanizeru, on dolazi do vas

15.10.2021. u 10:45h
Sponzorisani sadržaj
Zamena, krpljenje i balansiranje guma, kao i pokretanje motora na kablove, samo su neke od usluga koje vam pruža "MV pro", novootvoreni i jedini mobilni vulkanizerski servis u Subotici.
Ne morate više vulkanizeru, on dolazi do vas

Zaboravite na višesatna čekanja u redu, utovar guma u vozilo, vožnju do vulkanizera i nazad do kuće, pa istovar guma, uprljane ruke, nered u automobilu, potrošeno vreme i nerviranje. Više ne mora da bude ovako. Vi birate vreme i lokaciju, a mobilni vulkanizer, čije je vozilo opremljeno kompletnom vulkanizerskom opremom, stiže do vas.

- Sa preko 20 godina iskustva u ovom poslu i moderno opremljenim servisnim vozilom, nudimo vam kompletan asortiman usluga klasičnog vulkanizerskog servisa, od zamena guma, balansiranja, do krpljenja probušene gume i zamene akumulatora na adresi i u vreme koje vam odgovara - kažu iz "MV pro".

Upravo je to najveća prednost mobilnog vulkanizera, jer bilo gde da vas guma "izda", na putu, ulici ili parkingu, u dvorištu kuće ili ispred zgrade, vozilo izlazi na teren, u vreme koje vam odgovara. Ni vremenske prilike, poput kiše, vetra i snega nisu prepreka, a ni cena usluge nije skuplja od odlaska u vulkanizersku radnju.

- Usluge moblinog vulkanizera su jednake uslugama klasične vulkanizerske radnje, samo što više ne morate da dolazite do nas, već mi stižemo do vas. Dok mi radimo, vi možete da uživate u udobnosti vašeg doma, pijete kafu, odmarate i zabavljate se, a sve usluge pružamo veoma stručno i profesionalno po povoljnim cenama - poručuju iz "MV pro".

Uslugu mobilnog vukanizera "MV pro" možete zatražiti na broj telefona 061/316-0-316. Rade svakog dana od 8 do 22 časa, osim nedeljom, ali naglašavaju da su fleksibilni, te da je moguć dogovor u slučaju hitnosti. Više informacija o uslugama i cenama možete pronaći na njihovom sajtu.

Sponzorisani sadržaj
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 1 nedelju
Komentara: 22
Pregleda: 8448
Povezane teme
zamena guma vulkanizer gumidefekt
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.