Komentara: 7
Pregleda: 3717
Video

Logiscool i ovog leta organizuje digitalne kampove za decu, prijave u toku

08.06.2023. u 15:26h
Sponzorisani sadržaj
Škola programiranja za decu Logiscool za vreme letnjeg raspusta, od 26. juna do 25. avgusta, organizuje najpopularnije digitalne kampove koji su namenjeni deci uzrasta od 7 do 14 godina. Prijave su u toku.
Logiscool i ovog leta organizuje digitalne kampove za decu, prijave u toku

Logiscool se i ovog leta potrudio da deci spremi najzanimljivije sadržaje iz digitalnog sveta koje će mališane sigurno oduševiti. Učesnici kampa će imati priliku da se oprobaju i stvaraju u Minecraftu, Robloxu, YouTube Studiu, da izrade video-igrice sa japanskim anime karakterima, da reše zanimljive zagonetke i kodove kao pravi hakeri ili da naprave svoje prve telefonske aplikacije za Android i iPhone.

- Kako deca danas sve više uživaju u virtuelnom svetu i često provode svoje slobodno vreme igrajući video-igrice ili prateći digitalne medije, od izuzetne je važnosti da im pružimo mogućnost da kvalitetno provedu letnji raspust. Njihova sigurnost i edukacija su ključni, pa je stoga neophodno stvoriti okruženje prilagođeno njihovoj popularnoj kulturi. Kroz kreativno korišćenje alata poput Minecrafta, Robloxa, YouTube-a ili programiranja avanturističkih igara, deca mogu na zabavan način steći znanje koje će im biti korisno u budućnosti – ističe Žombor Roža, direktor škole Logiscool Subotica - Kampovi koje organizujemo su pokazali da deca u velikoj meri prevazilaze očekivanja za svoje godine i postižu visok nivo znanja. Pošto je letnji raspust duži period slobodnog vremena za decu, izuzetno je važno da im pružimo odgovarajuće aktivnosti koje će im omogućiti razvoj i istovremeno osigurati njihovu bezbednost.

Logiscool i ovog leta organizuje digitalne kampove za decu, prijave u tokuLogiscool je u svoju letnju ponudu uvrstio sedam privlačnih tema iz digitalnog sveta, tako da deca u Minecraft-u mogu da projektuju gradove budućnosti ili mogu da stvore prvu civilizaciju na Marsu. Deca koja su više zainteresovana za grafičko dizajniranje video-igara mogu da upoznaju sve mogućnosti dizajniranja Roblox-a.

- Deca će moći da izaberu i naš kamp za kreiranje avanturističkih igara koristeći  japanske anime karaktere, a cela ta nedelja će biti propraćena elementima moderne japanske kulture. Još jedna novina je naš Android App kamp. Tokom ovog kampa deca će naučiti da naprave telefonske aplikacje, a to je znanje koje već mogu i da unovče - navodi sagovornik.

Logiscool i ovog leta organizuje digitalne kampove za decu, prijave u tokuJedan od najuzbudjivijih kampova u Logiscool-u je Haker programiranje. Ovaj kamp ima jedinstvenu priču koja vodi decu kroz celu nedelju. Kako priča kaže, grupa zlih hakera zaklela se da će zauvek zaustaviti YouTube i nemilosrdno izbrisati sve video snimke! U ovom kampu deca će imati zadatak da otkriju misteriozne kodove i dešifruju tajne poruke kako bi mogli da reše misteriju i spasu YouTube.

- Pored tematskih časova, Logiscool kampovi nude i bogat program slobodnih aktivnosti. Deci se pruža mogućnost da učestvuju u sportskim, kulturnim, gastronomskim aktivnostima i radionicama, turnirima u e-sportu, zabavnim kvizovima i čelendžima na Star Wars i FIFA temu. Većina programa se odvija u prostorijama Edukativnog centra Th!nk, dok će deca će imati i programe van škole u Gradskom muzeju, Jumanji Bowling Centru i na bazenu na Prozivci. Prema preporuci nutricioniste, učesnicima kampa su obezbeđena četiri obroka dnevno. Na kraju kampa decu očekuju pokloni, zahvalnice i zagarantovan uspeh – zaključuju iz Logiscool-a.

Logiscool i ovog leta organizuje digitalne kampove za decu, prijave u tokuLetnji Logiscool kampovi se u Subotici održavaju na srpskom i mađarskom jeziku svake nedelje u periodu od 26. juna do 25. avgusta, a svoje dete možete registrovati putem ovog linka.

Više informacija možete dobiti na sajtu i Facebook stranici škole ili pozivom na broj telefona 069/625-453, 069/625-546.

Ovog leta u Th!nk-u pored digitalnih kampova dostupni su šahovski, sportski i umetnički kampovi.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 11 meseci i 1 nedelju
Komentara: 7
Pregleda: 3717

Povezana vest

Povezane teme

logiscool

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.