Komentara: 1
Pregleda: 5687

Kursevi programiranja i onlajn marketinga u "IT školi"

23.12.2017. u 11:21h
Sponzorisani sadržaj
Edukativni centar "Consigliere" otvoren je pre mesec dana u našem gradu, a svojim budućim polaznicima nudi kurseve iz veb programiranja i onlajn marketinga, jednih od najtraženijih struka današnjice.
Kursevi programiranja i onlajn marketinga u "IT školi"

Edukativni centar "Consigliere" osnovan je s ciljem da otvori vrata informacionih tehnologija svim zainteresovanim osobama, koje žele da upoznaju i uplove u svet programiranja ili marketinga, te nadograde postojeće znanje.

- Želja nam je da Subotici pružimo jednu kvalitetnu ustanovu koja će izroditi veći broj IT stručnjaka. S druge strane, naša misija je da oni zaista steknu znanje koje će kasnije moći da primene, te zbog toga naši predavači koji će držati kurseve, imaju živo iskustvo, trenutno se bave poslovima koje će predavati i rade u IT firmama koje su priznate i imaju određeni status u Srbiji. Ono što možemo da garantujemo jeste da će naši polaznici odavde izaći sa znanjem, ali i da će nakon kurseva, ukoliko budu imali potrebe, moći da računaju na našu pomoć i podršku - kaže Saša Božić, ispred Edukativnog centra "Consigliere", dodajući da im je sajt poslovi.infostud.com pružio bezrezervnu podršku tokom marketing kampanje.

Budućim polaznicima su na raspolaganju početni i napredni kursevi iz veb programiranja i onlajn marketinga. Da biste upisali neki od početnih kurseva, nije neophodno da posedujete određeno predznanje, već je dovoljno da poznajete rad na računaru, kao i da znate da radite u ofis paketu.

- Tokom naših kurseva programiranja, polaznici će biti u prilici da nauče osnovne veb jezike kao što su HTML5 i CSS3, a potom i najzastupljeniji jezik u veb programiranju - Javascript. Naravno, posle Javascript-a dolaze PHP i MySQL, što će moći da nauče na naprednom kursu. Kada je u pitanju onlajn marketing, tu ćemo se, pre svega, usredsrediti na rad na društvenim mrežama i način na koji se mogu koristiti njihove alatke u digitalnom marketingu. Osim društvenih mreža, radićemo i sa gugl analitikom (Google Analytics), jednim od najdominantnijih alata na tržištu, bez kojeg je gotovo nemoguće voditi poslovanje na internetu, a kamoli razmišljati o digital marketing kampanjama - objašnjava Božić.

Kursevi će se odvijati u klasičnoj formi predavanja, sa predavačem u učionicama opremljenim projektorima. Kurs programiranja namenjeno je da traje dva meseca, sa nedeljnom kvotom od dva termina od po dva sata aktivnog programiranja i redovnim domaćim zadacima. Kurs iz onlajn marketinga je nešto kraći, te će trajati mesec dana, sa jednim terminom nedeljno u trajanju od po tri sata.

- Svi imaju mogućnost da se priključe zajednici "frilensera", odnosno da žive u svom gradu, a sarađuju sa poslodavcima iz celog sveta. Pitanje je samo volje čoveka, da li želi, može i smatra da sme. Sve što je potrebno jeste da sednu i nauče nešto novo što će im otvoriti mnoga vrata i pružiti mnogo više mogućnosti. Ne treba da se plaše i zaziru od znanja, edukacija je sasvim normalna i prihvatljiva stvar. Kada se bude formirao određeni broj zainteresovanih, planiramo da organizujemo sastanak, jer verujemo da će naši polaznici imati mnogo pitanja za nas. Predviđeno je da radimo u grupama od po 15 ljudi, ali ukoliko neko bude želeo, postoji i mogućnost individualnih časova sa predavačem, u terminima i sa planom rada koje zajedno usklade na početku kursa - ističe Božić, dodajući da će za polaznike koji ne žive u Subotici organizovati kurs programiranja i onlajn marketinga putem skajpa, za šta je jedan od bitnih uslova dobra internet veza.

Prva grupa polaznika započeće sa predavanjima 10. januara 2018. godine, te ukoliko želite da se prijavite na kurs iz veb programiranja ili onlajn marketinga, to možete učiniti na kontakt strani zvaničnog sajta Edukativnog centra "Consigliere“ (ITskola.NET), gde možete pronaći više informacija o radu i kursevima koje nude.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5687
Povezane teme
kursevi u subotici programiranje marketing edukativni centar consigliere
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.