Komentara: 1
Pregleda: 4639

IT kompanija "Studio Present" dodelila stipendije studentima i srednjoškolcu tehničke struke

30.09.2022. u 16:48h
Sponzorisani sadržaj
IT kompanija "Studio Present" i ove godine dodelila je stipendije studentima subotičke Visoke tehničke škole, a po prvi put nagrađen je i student van Subotice, kao i jedan srednjoškolac.
IT kompanija "Studio Present" dodelila stipendije studentima i srednjoškolcu tehničke struke

Uz stipendiju, studenti i srednjoškolac dobili su priliku za stručnim usavršavanjem u ovoj kompaniji, što vide kao priliku za sticanje iskustva koje će im biti dragoceno na samom početku karijere. 

IT kompanija "Studio Present" dodelila stipendije studentima i srednjoškolcu tehničke strukeKao srednjoškolcu koji se školuje za elektrotehničara informacionih tehnologija u subotičkoj Tehničkoj školi, praksa koju sam imao u ovoj firmi  tokom leta je dragocena. Sada imam i to neko iskustvo koje će mi pomoći i na studijama, a i kasnije u radu - priča Sabolč Kokenj kom je uručen ček u vrednosti od 200 hiljada dinara. 

IT kompanija "Studio Present" dodelila stipendije studentima i srednjoškolcu tehničke strukeGodišnju stipendiju u iznosu od 360 hiljada dinara dobili su Sara Babić, student Visoke tehničke škole u Subotici i Aleksa Ristić koji studira na zrenjaninskom Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin".

- Na praksi u ovoj kompaniji sam mnogo naučila. Uz mentorsku podršku i kroz rad na projektima stekla sam zaista bogato znanje i iskustvo. To je prilika da vidim kako zaista funkcioniše jedna IT kompanija - objašnjava Sara - Voleo bih da se po završetku studija zaposlim u nekoj subotičkoj kompaniji. Dopada mi se ovaj grad i mislim da u Subotici funkcionišu izuzetno dobre IT kompanje - nadovezuje se Aleksa. 

IT kompanija "Studio Present" dodelila stipendije studentima i srednjoškolcu tehničke strukePo prvi put ove godine, čelnici ove IT kompanije ustanovili su nagradu "Studio Present talenti" koja podrazumeva godišnju stipendiju u iznosu od čak 840 hiljada dinara, a koja je dodeljena studentu Visoke tehničke škole, Viktoru Nađu

On je sa nama već dve godine, a prošle godine je bio naš regularni stipendista. Aktivno učestvuje u projektima i kod nas je uvek kada nema obaveze oko predavanja i učenja. Zbog svog truda i zalaganja, smatrali smo da je zaslužio da bude nagrađen sa mnogo većim iznosom od onog koji dodeljujemo regularnim stipendistima - istakao je Andor Koza, suvlasnik kompanije "Studio present" - Super mi je ovde. Starije kolege me veoma poštuju. Planiram da ostanem u svom gradu po završetku studija, ovde vidim ogroman potencijal za nas koji studiramo na VTŠ-u - poručio je Viktor, dobitnik "Studio present talent" nagrade.

IT kompanija "Studio Present" dodelila stipendije studentima i srednjoškolcu tehničke strukeIz kompanije "Studio Present" poručuju da su ljudi, a ne mašine, najveće blago.

Mi nismo kompanija koja ima skupe mašine. Naš cilj je da privolimo talente i najbolje programere da nam se priključe. Oni su nam potrebni, ali su nam, pre svega, potrebni dobri ljudi koji će se uklopiti u kolektiv. To je kultura naše firme - objašnjavaju iz kompanije "Studio Present"Velika kolegijalnost vlada između subotičkih IT kompanija i svi mi imamo dogovor sa obrazovnim ustanovama da stipendisti dolaze kod nas i učestvuju aktivno u projektima, ali da obaveze na fakultetima ostanu prioritet. Redovno polaganje ispita i praćenje nastave  jesu preduslovi za dobijanje stipendije.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4639
Povezane teme

stipendije

visoka tehnička škola

dodela stipendija

tehnička škola ivan sarić

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.