Komentara: 4
Pregleda: 4033

Humanitarno darivanje kompanija Euro Petrol i Des za Olivera

21.12.2020. u 14:39h
Sponzorisani sadržaj
Kompanije Euro Petrol i Des pridružile su se akciji prikupljanja sredstava za lečenje našeg malog sugrađanina, Olivera Pal Gajodija, humanitarnim darivanjem goriva, odnosno kazana za rakiju, pri čemu je jedini uslov za učešće dokaz o poslatoj poruci sa brojem 848 na 3030.
Humanitarno darivanje kompanija Euro Petrol i Des za Olivera

Pandemija korona virusa je na trenutak zaustavila svet i protiv naše volje nas podsetila da možemo da živimo bez većine stvari za koje smo verovali da su nam neophodne. Takođe, naterala nas je i da se podsetimo svega što je istinski važno i da se tome posvetimo više nego što nam je tempo života pre pandemije dozvoljavao.

Ono što je istinski važno, između ostalog, jeste da kada ste u mogućnosti da nekome pomognete, to i učinite. Činjenica da naš mali sugrađanin Oliver Pal Gajodi čeka na lečenje, inspirisala je kompanije Euro Petrol i Des da delima pokažu humanost i time potvrde da nisu zaboravili ono najvažnije.

- Euro Petrol će sredstva koja su bila namenjena tradicionalnoj novogodišnjoj proslavi, a koja zbog trenutne situacije ne može da se organizuje, preusmeriti na Oliverovo lečenje. Takođe, u naredne tri nedelje organizovaćemo i humanitarno darivanje, gde ćemo deliti gorivo, a uslov za učešće biće dokaz o poslatoj poruci sa brojem 848 na 3030 - kažu iz kompanije Euro Petrol, dodajući da je kompanija Des već pokrenula ovakvo humanitarno darivanje, pri čemu se humanost nagrađuje kazanom za rakiju od 120 litara. - U ime obe kompanije se unapred zahvaljujemo svima koji će nam se pridružiti u ovoj humanoj akciji i, ne zaboravite, ne postoji malo dobro delo.

Vaš doprinos inicijativi možete dati učešćem u akcijama darivanja, koje možete pratiti putem Fejsbuk i Instagram stranice kompanije Euro Petrol, kao i Fejsbuk stranice kompanije Des.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 4033
Povezana vest
Povezane teme
Humanitarna akcija euro petrol subotica des oliver pal gajodi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.