Komentara: 1
Pregleda: 1811

Ekonomski fakultet započeo pripreme za upis nove generacije studenata

27.11.2020. u 11:42h
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet u Subotici započeo je pripreme za upis nove generacije studenata na sve tri lokacije na kojima posluje, dok je zbirka za polaganja prijemnog ispita školske 2021/2022. godine dostupna onlajn. Osim zbirke, fakultet budućim brucošima nudi i digitalnu pripremnu nastavu.
Ekonomski fakultet započeo pripreme za upis nove generacije studenata

Za ovim državnim fakultetom novosadskog univerziteta, protekle godine je iskazan veliki rast interesovanja, što objašnjavaju postavljanjem studenata u centar pažnje, pri čemu je jedna u nizu aktivnosti koja se brucošima nudi i izvanredna priprema za polaganje prijemnog ispita.

Kako objašnjavaju iz Ekonomskog fakulteta, zainteresovani kandidati imaju mogućnost da polažu prijemni ispit iz bilo koja dva od pet ponuđenih predmeta, među kojima su poslovna ekonomija, osnovi ekonomije, matematika, informatika i filozofija sa logikom. Zbirka za pripremu sadrži 100 pitanja za svaki predmet, od kojih će na prijemnom ispitu biti 10 identičnih, odnosno ukupno 20 za dva odabrana predmeta.

Digitalna pripremna nastava podrazumeva video materijale koji sadrže rešenja na pitanja iz zbirke. Ove materijale snimili su profesori fakulteta, a sva uputstva kako doći do zbirke i rešenja dostupna su na ovom linku.

Pored zbirke i pripremne nastave, Ekonomski fakultet kao važnu smatra i stalnu komunikaciju sa budućim studentima, zbog čega je napravljena Fejsbuk stranica "Razlika je u izboru – Ekonomski fakultet SU UPIS 2021". Studentski parlament fakulteta kreirao je i Fejsbuk grupu kojoj se budući studenti mogu pridružiti, međusobno upoznati, razmenivati mišljenja i postavljati pitanja starijim kolegama, dok na sajtu fakulteta postoji i segment "Za buduće studente" posvećen upisu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1811
Povezana vest
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica upis na fakultet pripremna nastava
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.