Komentara: 0
Pregleda: 1074

Ekonomski fakultet organizuje digitalni Dan otvorenih vrata

07.12.2020. u 13:35h
Sponzorisani sadržaj
Ekonomski fakultet pruža mogućnost svim maturantima koji žele da se informišu o širokom izboru programa koje ova institucija nudi u Subotici i Novom Sadu, da sve detalje saznaju od nastavnika i studenata fakulteta na digitalnom Danu otvorenih vrata, koji će se održati u subotu, 12. decembra, putem "Zoom" platforme.
Ekonomski fakultet organizuje digitalni Dan otvorenih vrata

Na digitalnom Danu otvorenih vrata predstaviće se nastavnici i studenti sa studijskog programa Agrarna ekonomija i agrobiznis u 11 časova, Evropska i međunarodna ekonomija i biznis u 12 časova, a od 13 časova Finansije, bankarstvo i osiguranje. Studijski program Marketing biće predstavljen u 14 časova, sat vremena kasnije Menadžment, dok će Poslovna informatika biti na redu od 16 časova. Računovodstvo i revizija će se predstaviti u 17 časova, a od 18 časova studijski program Trgovina.

Linkove ka pojedinačnim sastancima zainteresovani maturanti mogu da pronađu na Fejsbuk stranici "Razlika je u izboru – Ekonomski fakultet SU UPIS 2021", kao i na sajtu fakulteta.

Iz Ekonomskog fakulteta podsećaju i da je zbirka za pripremu polaganja prijemnog ispita za upis u školsku 2021/2022. godinu besplatna i dostupna onlajn, a da uz to fakultet nudi i digitalnu pripremnu nastavu.

Naime, budući brucoši biraju za polaganje prijemnog ispita bilo koja dva od pet ponuđenih predmeta, među kojima su poslovna ekonomija, osnovi ekonomije, matematika, informatika i filozofija sa logikom. Zbirka sadrži 100 pitanja za svaki predmet, od kojih će na prijemnom ispitu biti 10 identičnih, odnosno ukupno 20 za dva odabrana predmeta. Digitalna pripremna nastava podrazumeva video materijale koji sadrže rešenja na pitanja iz zbirke. Materijale su snimili profesori fakulteta, a sva uputstva kako da dođu do zbirke i rešenja, zainteresovani mogu da pronađu na ovom linku.

Takođe, kreiran je Upitnik u svrhu prikupljanja informacija kako bi maturanti dobijali sva potrebna obaveštenja i tako bili u toku sa dešavanjima na fakultetu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1074
Povezana vest
Povezane teme
ekonomski fakultet subotica upis na fakultet dan otvorenih vrata otvorena vrata
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.