Komentara: 1
Pregleda: 3053

Dani otvorenih vrata u Logiscoolu - Sa Python diplomom u svetlu budućnost!

19.01.2024. u 13:49h
Sponzorisani sadržaj
Dani otvorenih vrata u Logiscoolu - Sa Python diplomom u svetlu budućnost!

Živimo u dobu ubrzanog tehnološkog napretka gde je digitalna pismenost postala ključna veština za uspeh u budućnosti. Tim povodom, obaveštavamo vas o jedinstvenoj prilici koja vašoj deci pruža mogućnost da zakorače u svet programiranja i digitalnih tehnologija kroz besplatne časove u okviru Dana otvorenih vrata u međunarodnoj školi programiranja "Logiscool".

Časovi, koji se održavaju od 23. januara do 3. februara, pružaju deci uzrasta od 7 do 18 godina mogućnost da zavire u čedesan svet digitalizacije.

Dani otvorenih vrata u Logiscoolu - Sa Python diplomom u svetlu budućnost!

"Logiscool se ponosi svojim savremenim edukativnim programom, koji je prepoznala i Republika Srbija, te i Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja preporučuje ovaj program deci širom naše zemlje. Ova škola ne samo da pruža kvalitetnu obuku, već od ove godine izdaje i međunarodno priznate sertifikate za Python programere. Direktor Logiscool Subotice, Žombor Roža, ističe da savladavanje Python programskog jezika donosi brojne koristi deci pružajući im snažan temelj u svetu programiranja.

- Python je jednostavan za učenje, a pritom omogućava deci da brzo razvijaju logičko razmišljanje i veštine rešavanja problema. Ovaj programski jezik je veoma rasprostranjen u različitim industrijskim sektorima, te stvara najrazličitije mogućnosti za one koji žele da u budućnosti razvijaju karijere u programiranju, analizi podataka i veštačkoj inteligenciji. Kurs se preporučuje deci od 12 do 18 godina -  kaže Roža.

Dani otvorenih vrata u školi programiranja "Logiscool"

Direktor škole ističe i važnost digitalne pismenosti za decu, posebno u današnjem svetu koji se veoma brzo menja.

- Logiscool se trudi da obezbedi savremeno obrazovanje, fokusirajući se na igru i izradu video-igara kako bi podstakao kreativnost i razvoj veština koje će deci biti od suštinskog značaja u budućnosti. U Logiscoolu, u zavisnosti od uzrasta, deca mogu da pohađaju Digital Discovery program koji manju decu uvodi u svet digitalizacije, Programiranje u Scoolcode-u, u kojem deca mogu da nauče sam proces programiranja i prelazak sa vizualnog na tekstualno programiranje, Unity, gde sa C# programskim jezikom mogu de kreiraju video igrice u 3D i Python kurseve- dodaje sagovornik i naglašava potrebu da razjasni nedoumice o ceni školovanja u Logiscoolu - Jedan čas u Logiscoolu košta svega 750 dinara, a deca pored vrhunske obuke dobijaju sav potreban digitalni pribor: laptop, periferije, platformu za učenje, potrebne softvere, 24-časovni pristup MyLogiscool platformi i mogu da učestvuju u svim međunarodnim i lokalnim događajima u organizaciji Logiscoola. Na kraju kursa, deca stiču međunarodno priznati sertifikat, a sa našom Python diplomom mogu krenuti u potragu za poslom. Najveće zarade širom sveta su u IT sektoru, a Python je trenutno najtraženiji programski jezik na tržištu. Ulaganje u znanje dece će se sigurno isplatiti.

Dani otvorenih vrata u Logiscoolu - Sa Python diplomom u svetlu budućnost!Ohrabrujemo vas da iskoristite ovu priliku i omogućite svojoj deci da istraže svet programiranja, stvarajući temelj za njihovu uspešnu budućnost u digitalnom društvu. Škola programiranja za decu "Logiscool" nalazi se u Edukativnom centru "Th!nk" na adresi Boze Šarčevića 19, gde će se i održavati besplatni Dani otvorenih vrata.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka na srpskom odnosno mađarskom jeziku ili pozivom na broj telefona 069/625-546.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 meseci i 6 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3053
Povezane teme

logiscool

žombor roža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.