Komentara: 3
Pregleda: 3103

Dani otvorenih vrata u "Logiscool-u" od 27. januara do 11. februara

26.01.2023. u 17:45h
Sponzorisani sadržaj
Međunarodna škola programiranja "Logiscool" organizuje na srpskom i mađarskom jeziku besplatne Dane otvorenih vrata od 27. januara do 11. februara. Prilikom ovog događaja zainteresovana deca imaće mogućnost da kreiraju svoju prvu video igricu, i da zavire u uzbudljiv svet digitalne budućnosti.
Dani otvorenih vrata u "Logiscool-u" od 27. januara do 11. februara

Škola programiranja "Logiscool" namenjena je deci uzrasta od 7 do 18 godina. Nudi savremeni i međunarodno priznat edukativni program. Logiscool u 2022. godini primio je brojne međunarodne nagrade, među kojima se može istaći, priznanje „Digital Education Awards - Najbolji digitalni kurs godine 2022”, ili „EFF Award - Najbolji međunarodni brend”. Ovaj obrazovni program efikasno priprema decu za izazove digitalne budućnosti. Učenje se odvija u inspirativnom okruženju, u malim grupama. Predavači su mladi i entuzijastični studenti i stručnjaci za programiranje. Škola obezbeđuje laptop za svakog polaznika, u svrhu podučavanja koristi jedinstvenu platformu „Scoolcode”, preko svoje društvene mreže „MyLogiscool” uključuje decu u veliku međunarodnu zajednicu sa mogućnostima saradnje, gde ih čekaju, savremeni, zabavni i edukativni sadržaji, a na kraju kursa, uspešnim učenicima dodeljuje međunarodni sertifikat.

Dani otvorenih vrata u "Logiscool-u" od 27. januara do 11. februara

Deca koristeći "Scoolcode" na veoma jednostavan način prelaze sa vizuelnog kodiranja na programske jezike zasnovane na tekstu, kao što su "Java Script", "Python" ili "C#". Dok srednjoškolci mogu da programiraju u "Unity" platformi, koja predstavlja mogućnost profesionalne izrade video igrica u 2D ili 3D. Od ove godine deca mogu da se upišu i na kurs Veštačke inteligencije.

- Veštačka inteligencija je sve prisutniji faktor u svakodnevnom životu, koji će veoma brzo u korenima promeniti sve aktivnosti čoveka. Logiscool izuzetnom dinamikom prati naučna dešavanja u svetu i u skladu tog rapidnog razvijanja formira svoj obrazovni program, da svi polaznici zaista dobiju savremena saznanja i da drže korak sa napredovanjem tehnologija. Način na koji podučavamo decu je u potpunosti gamifikovan, odnosno bazira se na zabavi i izradi video igrica ili zanimljivih digitalnih sadržaja. "Logiscool" obraća pažnju na sve ključne detalje u procesu učenja tokom kojeg se grade celoživotne veštine i omogućava napredak u budućnosti - ističe Žombor Roža, direktor škole "Logiscool Subotica" - Najvažnija veština koju deca moraju da poseduju u budućnosti je digitalna pismenost. Izuzetno je važno da danas deca uče programiranje i steknu samopouzdanje u digitalnom prostoru, pošto je to osnova sigurne budućnosti svakog deteta, i da bi zaista postali pobednici budućih profesija i društva u kojem će živeti kada odrastu.

Dani otvorenih vrata u "Logiscool-u" od 27. januara do 11. februaraDani otvorenih vrata u "Logiscool-u" od 27. januara do 11. februara

Škola programiranja za decu "Logiscool" nalazi se na adresi Korzo 6, gde će se i održavati besplatni Dani otvorenih vrata. Zainteresovani se mogu prijaviti na događaj koji se organizuje na srpskom i mađarskom jeziku ili pozivom na broj telefona 069/625-453.

Više informacija možete pronaći na njihovoj Fejsbuk stranici ili sajtu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3103
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.