Komentara: 0
Pregleda: 1976

Dan nauke i inovacija 9. aprila u Velikoj većnici

04.04.2024. u 21:50h
Sponzorisani sadržaj
Regionalni inovacioni startap centar (RISC) Ekonomskog fakulteta u Subotici održaće 9. aprila (utorak) u Velikoj većnici Gradske kuće Dan nauke i inovacija u okviru projekta "Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija". Događaj je pokrenut od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, Projekat ima za cilj podizanje svesti o značaju ulaganja u nauku, tehnološki razvoj i inovacije, kao i potencijalu koji one nose za našu zemlju.
Dan nauke i inovacija 9. aprila u Velikoj većnici

Organizatori su predvideli bogat tematski program koji obezbeđuje uvid u najnovije inicijative, programe podrške, izvore finansiranja, poreske olakšice, resurse i infrastrukturu istraživačkog i inovacionog ekosistema koji su stalno dostupni u okviru relevantnih institucija, zatim demonstracije i prezentacije najnovijih inovacija i naučnih otkrića i sve to uz priliku da se povežete sa ključnim osobama iz oblasti nauke i tehnologije.

Fond za inovacionu delatnost, Fond za nauku i Centar za promociju nauke, tokom Dana nauke i inovacija organizovaće aktivnosti sa raznovrsnim sadržajem koji će inspirisati celokupnu javnost da aktivno učestvuju u stvaranju i primeni inovativnih rešenja i naučnih dostignuća, bilo u privredi ili u svakodnevnom životu.

- Projekat je pokrenut s namerom da inspiriše i motiviše sve nas da se više angažujemo u nauci i inovacijama, kako u profesionalnom, tako i u svakodnevnom životu - objašnjavaju organizatori. -Podelite poziv vašim kolegama, profesorima, istraživačima i saradnicima. Vaša prisutnost će doprineti jačanju ove inicijative, a sam vaš doprinos, bilo kroz diskusije, ideje ili saradnju, može biti ključan za uspeh ove misije.

Dan nauke i inovacija 9. aprila u Velikoj većniciDan nauke i inovacija održava se 9. aprila u Velikoj većnici Gradske kuće, a početak programa je tačno u podne. Kako bi kvalitetno organizovali dešavanje organizatori mole zainteresovane da do 8. aprila popunite prijavni formular za učešće na skupu.

- Pridružite nam se i postanite deo ovog značajnog poduhvata - poručuju iz RISC-a.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1976
Povezane teme

regionalni inovacioni startap centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.