Komentara: 5
Pregleda: 3325

Besplatan kurs kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu, prijave do 15. februara

27.01.2023. u 14:01h
Sponzorisani sadržaj
Besplatni kurs kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu počinje 20. februara, a zainteresovani se mogu prijaviti do 15. fabruara.
Besplatan kurs kineskog jezika na Ekonomskom fakultetu, prijave do 15. februara

Nastava će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta, a polaznici mogu da biraju da li će kurs slušati onlajn ili na direktnoj nastavi. Instuktori će nastavu držati na engleskom jeziku, a svi polaznici će dobiti elektronsku verziju udžbenika. 

- Početni kurs odgovara nivou A1. Polaznici će po završenom programu moći da razumeju i da se služe jednostavnim konstrukcijama, odnosno savladaće vokabular od oko 500 reči, koje omogućavaju da kažu osnovne podatke o sebi. Nakon završene nastave, savladani program će poslužiti za polaganje prvog nivoa HSK ispita čime se stiče potvrda o poznavanju kineskog jezika na A1 nivou - objašnjavaju sa Ekonomskog fakulteta u Subotici i Konfucijevog instituta Novosadskog univerziteta - Pozivamo i sve trenutne i bivše polaznike, koji bi želeli da nastave sa učenjem jezika, da se prijave za napredniji kurs, odnosno HSK 2, ili HSK 3, shodno postojećem znanju.

Prijava za onlajn nastavu.

Prijava za direktnu nastavu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3325
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

kursevi jezika

kineski jezik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.