Komentara: 0
Pregleda: 3878

Apoteke "Filly Farm" - Sa nama je lakše

08.04.2024. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
Apoteke "Filly Farm" - Sa nama je lakše

Od samog otvaranja prve apoteke pa sve do danas, lanac Filly apoteka je rastao i razvijao se.

 - Postepeno, godinu po godinu, sticali smo poverenje građana i pozicionirali se na tržištu. Prošle godine sa ponosom smo proslavili jubilarnih 20 godina postojanja. Ponosni smo na činjenicu da naš sistem obuhvata više od 100 apoteka i da se pored većih gradova u Srbiji, znatan broj naših apoteka nalazi u manjim mestima i selima širom zemlje. Na taj način činimo prvu liniju zdravstvene zaštite pristupačniju svima - ističu iz ove apoteke.

Dostupnost lekova kao i njihova pravilna upotreba, ali i suplemenata i dijetetskih proizvoda, pa i kozmetike, izuzetno su bitni za zdravlje i svakodnevnicu ljudi.

 - Naši farmaceuti koriste svoje znanje, stručnost, iskustvo ali i empatiju ka pacijentu, kako bi svakom individualno pristupili i pronašli adekvatno rešenje, naglašavajući sve benefite, pravila ali i ograničenja terapije. Upravo zbog ovih činjenica, ne treba da iznenade rezultati višegodišnjih statistika prema kojima se farmaceuti svrstavaju u top 5 zdravstvenih zanimanja kojima se najviše veruje - dodaju oni. 

Apoteke "Filly Farm" - Sa nama je lakše

Kako su farmaceuti u najčešćem kontaktu sa pacijentima, edukativna i informativna uloga farmaceuta predstavlja osnovu savremene apotekarske prakse.

 - Unapređenjem celokupnog apotekarskog sistema doprinosimo boljem kvalitetu u pružanju farmaceutske zdravstvene zaštite, što svakako dovodi i do poboljšanja kvaliteta zdravstvenog sistema, i što je ključno, prevenciji bolesti i promociji zdravlja. Naš cilj jeste oduvek bio briga o zdravlju pacijenata, a sa širokim asortimanom, brojnim akcijama i promocijama, kao i stručnim i ljubaznim savetovanjem od strane farmaceuta i farmaceutskih tehničara uspeli smo da pomognemo u rešavanju mnogih zdravstvenih problema i prevenciji istih. Tu smo da uvek saslušamo, ponudimo stručan savet i najbolju uslugu. Da bismo našim sugrađanima, komšijama, ponudili više – učinili smo dostupnim i najkvalitetniji asortiman kozmetike, pomoćnih medicinskih sredstava, kao i hrane i opreme za bebe. Na jednom mestu možete kupiti sve što vam je potrebno po veoma pristupačnim cenama, što i čini naš lanac apoteka prepoznatljivim i cenjenim dugi niz godina - zaključuju oni. 

Apoteke "Filly Farm" - Sa nama je lakšeU apoteci "Filly Farm" organizuje se i merenje statusa vitamina i minerala, koje svi zainteresovani mogu izvršiti potpuno besplatno. 

 - Za sve pacijente spremili smo i program lojalnosti, odnosno kupovinu određenih artikala po cenama nižim od 30 do 50%. Nastavićemo da osluškujemo potrebe naših kupaca, da unapređujemo sistem i razvijamo se u godinama koje slede - napominju iz "Filly Farm" apoteke.

Apoteke "Filly Farm" u Subotici možete pronaći na adresama Lajoša Joa 73 (Prozivka) i Arsenija Čarnojevića 38-40 (Radijalac). Za više informacija možete posetiti njihov sajt, njihovu fejsbuk ili instagram stranicu

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 3878
Povezane teme

filly farm

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.