Komentara: 0
Pregleda: 1603

Akademija "Oxford" vrši upis novih polaznika

22.09.2023. u 10:00h
Sponzorisani sadržaj
Upis na neki od kurseva stranih jezika koje organizuje Akademija "Oxford" moguće je izvršiti u bilo kom trenutku putem mejla subotica@akademijaoxford.com, direktno u poslovnici ili telefonskim putem na brojeve 024/555622 ili 069/3080622 radnim danima od 8 do 16h, kao i subotom od 9 do 14h.
Akademija "Oxford" vrši upis novih polaznika
Foto: Freepik.com

Bez obzira da li želite da naučite engleski jezik ili da usavršite znanje koje već imate, ili vas zanimaju kursevi nemačkog i mađarskog jezika, te želite da naučite ruski ili norveški jezik, sve to je sada moguće da učinite u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Uz to, Akademija Oxford Subotica u ponudi ima i kurs srpskog jezika za strance, koji je idealna opcija za sve koji žele da se upoznaju sa lepotama našeg jezika ili da na viši nivo podignu znanje koje su imali prilike da steknu ranije.

- Kursevi stranih jezika u našoj školi organizuju se uz poštovanje standarda, koji je u ovom momemntu aktuelan kada je u pitanju nastava jezika. U praksi to znači da kurs engleskog jezika, zatim nemačkog i kursevi mađarskog, te norveškog, španskog, francuskog i srpskog za strance, ali i svih ostalih jezika koje imamo u ponudi, organizuju na jednom od šest nivoa. Kako navodi Zajednički evropski referentni okvir za jezike (CEFR), kao aktuelni standard, nastava se organizuje na A 1 nivou, koji je početni ili osnovni, te A 2 koji je okarakterisan kao viši početni, a zatim i na nivoima B grupe (B 1 i B 2), koji se smatraju nižim i višim srednjim nivoima znanja, odnosno na nižem i višem naprednom nivou, koji se označavaju sa C 1 i C 2 - navode iz Akademije "Oxford".

Onaj ko bude sa uspehom završio kurs stranog jezika iz ponude ove škole, a na konkretnom nivou, te prošao odgovarajuću proveru znanja, imaće priliku i da postane vlasnik sertifikata, koji je upisiv u radni dosije kandidata i priznat na teritoriji naše zemlje. 

Svaki zainteresovani kandidat može odabrati da li mu više odgovara da nastavu pohađa u prostorijama poslovnice Škole stranih jezika Akademije Oxford u Subotici, koje se nalaze na adresi Korzo 1 / 4, na prvom spratu ili mu više odgovaraju online kursevi stranih jezika, što je fleksibilnija opcija, uzevši u obzir da kandidati u tom slučaju mogu nastavu pohađati odakle god žele. Dovoljno je samo da imaju računar i stabilnu vezu sa internetom, te da prethodno instaliraju program predviđen za praćenje nastave. 

Za obe varijante važi pravilo da svaki kandidat treba da odabere i da li mu više odgovaraju grupni kursevi stranih jezika ili individualna nastava. 

- Zato, ne oklevajte više! Jer jedino ulaganje koje se uvek isplati, svakako je ulaganje u znanje i obrazovanje, i to vam niko ne može oduzeti - podvlače iz ove škole stranih jezika.

Izuzev putem brojeva telefona 024 555 622 i 069 30 80 622, prijavljivanje je moguće izvršiti i na mejl adresu subotica@akademijaoxford.com odnosno u prostorijama škole, na adresi Korzo 1/y4, na prvom spratu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1603
Povezane teme

akademija oxford

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.