Komentara: 0
Pregleda: 1900

Akademija Oxford vrši prijavu i upis novih polaznika

01.03.2024. u 09:30h
Sponzorisani sadržaj
U toku je prijava i upis novih polaznika na kurseve stranih jezika koje organizuje Akademija Oxford (Korzo 1/4, prvi sprat), a svi koji žele da nauče ili usavrše neki od jezika koji su u ponudi mogu da se prijave radnim danima od 8 do 18h i subotom od 9 do 14h u prostorijama Škole stranih jezika Akademije Oxford.
Akademija Oxford vrši prijavu i upis novih polaznika
Foto: Freepik.com

Svakako, najzastupljeniji i najtraženiji su kursevi engleskog jezika, upravo zato što je poznavanje tog jezika vrlo često navedeno kao uslov u brojnim oglasima za posao i to za različite radne pozicije. Razlog je jednostavan, uzevši u obzir da je upravo engleski jezik prepoznat kao jezik sporazumevanja i to na globalnom nivou. 

Treba pomenuti i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford Subotica u ponudi ima i kurs nemačkog jezika za sve zainteresovane polaznike, a potpuno svejedno da li imaju ili nemaju predznanja, te kog su uzrasta. Sem toga, ponudom ove obrazovne ustanove obuhvaćeni su i kursevi mađarskog jezika, kao i kursevi španskog i ruskog jezika, te mnogih drugih stranih jezika, što ponudu ove obrazovne institucije čini izuzetno obimnom. 

Posebno je važno za sve koji imaju želju da nauče određeni strani jezik ili da znanje koje su pre toga imali prilike da steknu, kroz kurs stranog jezika podignu na viši nivo, znaju i to da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Subotici svim kandidatima po završetku pohađanja određenog nivoa izdaje sertifikat, a nakon izvršena provere znanja. U pitanju je sertifikat koji je na teritoriji naše zemlje priznat kao relevantan dokaz o poznavanju odabranog jezika na jednom od šest nivoa.

Potrebno je naglasiti i to da se nastava organizuje uz poštovanje smernica koje navodi Zajednički evropski referentni okvir za jezike ili CEFR (The Common European Framework for languages).

Radi se o standardu koji je opšteprihvaćen i vezan je za organizaciju nastave stranih jezika, te se podrazumeva da se kursevi stranih jezika u Subotici organizuju na šest nivoa ukupno. U suštini, izuzev osnovnog ili početnog nivoa, koji nosi oznaku A 1, te nivoa koji se označava sa A 2 i karakteriše kao viši osnovni ili viši početni nivo znanja, kursevi stranih jezika se organizuju i na nivoima B grupe i na nivoima C grupe. Kada su u pitanju nivoi B grupe, radi se o nižem srednjem nivou znanja, odnosno o višem srednjem nivou znanja, koji nose oznake B 1 i B 2, dok su C 1 i C 2 nivoi okarakterisani kao niži napredni i viši napredni nivo znanja. 

Što se tiče pravila u vezi sa organizacijom nastave, Škola stranih jezika Akademije Oxford u Subotici i te kako vodi računa o potrebama polaznika, tako da se njima na raspolaganje stavlja mogućnost da kurs engleskog jezika, nemačkog ili mađarskog, ali i ruskog i španskog ili bilo kog drugog stranog jezika, pohađaju individualno ili u formi grupne nastave, odnosno online ili na klasičan način. 

Prijave je moguće izvršiti i putem mejla subotica@akademijaoxford.com (kandidati treba da navedu osnovne informacije o sebi), kao i pozivom na 024/555 622 ili 069/30 80 622.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1900
Povezane teme

akademija oxford

škola stranih jezika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.