Komentara: 4
Pregleda: 1109

Zatvaranje raskrsnice kod podvožnjaka bez najave i propisnog obeležavanja

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
19. novembar 2023.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

21.11.2023. - Pištaljka #14672 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor iz Gradske uprave:

Poštovani,

Havarija je otklonjena, raskrsnica je od sinoć ponovo prohodna, saobraćaj se odvija normalno.

Imre Kern, zamenik gradonačelnika

Tekst pištaljke:

Raskrsnica između Segedinskog puta, Jovana Mikića i Pap Pala je u subotu 18.11. zatvorena bez ikakve najave i obaveštenja. Izvode se neki veliki radovi na nečemu (pošto je sve u vezi nove pruge državna tajna najvišeg ranga) a vozači saznaju da je raskrsnica zatvorena tek kada joj se skroz približe pošto nigde nije jasno naznačeno.

Trakom je zatvoren i prilaz pasareli iz ulice Pap Pala pa se pešaci moraju kretati po neravnom, blatnjavom i neosvetljenom prilazu koji koriste kamioni za pristup gradilištu.

Bahatost i iživljavanje Železnica, izvođača radova, države ili koga god stoji iza rekonstrukcije pruge je dosegla novi vrhunac. Ispada da se oni mogu pojaviti bilo gde, bilo kada i raditi šta im padne na pamet bez ikakvih posledica. To se vidi i u delu Kosovske ulice, celom Čordaškom putu, ulici 51. divizije i po većim gradskim saobraćajnicama koje su pune rastresitog materijala koji otpada sa kamiona jer za njih ne važi propis o pokrivaju tovarnog prostora.

Tu je i potpuno odsustvo gradske uprave koja ili nema predstavu o toku radova ili je jednostavno ne zanimaju problemi u saobraćaju. 

Zatvaranje raskrsnice kod podvožnjaka bez najave i propisnog obeležavanja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.