Komentara: 3
Pregleda: 440

Vodovodne pumpe u Gatu

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Održavanje vodovodne i kanalizacione mreže (čišćenje slivnika)
01. januar 2022.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #11772 je u procesu rešavanja, uz sledeći komentar...

Odgovor JKP "Vodovod i kanalizacija":

Na Vaš zahtev u kojem ste od nas zatražili da se izjasnimo u pogledu izgradnje potisnih pumpi za kanalizaciju u Velebitskoj ulici u Subotici, obaveštavamo Vas da se naš nadležni resor investicija i razvoja u pisanom izveštaju izjasnio na sledeći način:

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica je u skladu sa obezbeđenim finansijskim sredstvima završilo izgradnju I faze objekta (potisni vod) za preusmeravanje otpadne i atmosferske vode sa sliva kolektora I na kolektor 0.

II faza je crpna stanica, čija realizacija zavisi od obezbeđivanja finansijskih sredstava.

U sklopu II faze će biti završena i ograda.

Tekst pištaljke:

U Velebitskoj ulici sredinom 2020 godine je zapoceta gradnja potisnih pumpi za kanalizaciju. Stanari u toj ulici sa desne strane nakon svake vece kise imaju problem sa poplavama od izliva fekalija  u dvorista. Bas iz tog razloga je zapoceta gradnja i nije zavrsena i pored obecanja nadleznih da ce biti gotovo do kraja 2021 godine.

Pored toga uklonjena je i ograda i otvoren je pristup mnogima koji tu ulaze radi igranja ili unistavanja onoga sto je do sada uradjeno.

Apelujemo na nadlezne da zavrse radove.

 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.