• Pregleda: 4576

Veoma prljavi zidovi u Pošti 9

Pošta 9 u Subotici (u Ulici Edvina Zdovca - Zorka) već godinama ima veoma zaprljane zidove. Godinama nije krečeno (mozda i čitavu deceniju).

Zidovi su na nekim mestima upadljivo popucani, posebno su devastirani u nižim delovima do poda.

Beli plafon je "posiveo"...

Interesovao sam se 3 puta da li će renovirati unutršnjost pošte, međutim mene su konstantno prosleđivali da se obratim glavnoj pošti.

Neverovatno kako (izgleda da) nikome ne smeta takva unutrašnjost...

 

18
Alo [pre 100 dana i 3 časa] Odgovori
pa uzmi okreči ljudima ako ti smeta.
Wolf [pre 99 dana i 21 čas] Odgovori
Smeta i strankama i radnicima. Obrati se direktoru ili u BG jer bez njihovog odobrenja ni wc papira nema. Ps. Ni sa odobrenjem nema.
Cela firma je tuga, još malo pa ni poštara ni šalterskih radnika neće biti.
Neutralni [pre 99 dana i 20 časova] Odgovori
Uz duzno postovanje da li je moguce da vi idete u postu da gledate kakvi su zidovi ili da platite racune?kada bi je zatvorili da je renoviraju mozda bi to vama bilo ok ali bi bio problem za neke sugradjanje koji jedva dodju i do te poste.a i ja svratim tamo platiti racune i nisu bitni zidovi a salterski radnici su ljubazni i brzi.
Sky [pre 96 dana i 12 časova]
Bas zbog takvog razmisljanja su ruine svuda oko nas a malo je potrebno da to ne budu
gradjanin [pre 99 dana i 19 časova] Odgovori
Nemaju oni osecaj za lepo! :D
Wolf [pre 99 dana i 10 časova]
A ko su oni?
MA DA [pre 99 dana i 14 časova] Odgovori
es ti vid'o kako izgleda infektivna klinika?
ČINJENICA [pre 99 dana i 8 časova]
A, es ti vid'o, čoče, kako izgleda (na šta liči) tvoja pisanija? Vuk (Karadžić) je čuvao ovce i ponešto naučio. Ti, bogumi, ništa. Ojha!
Wolf [pre 99 dana i 9 časova] Odgovori
Zgrada pošte pripada gradu, bilo je reči o premeštaju u drugu zgradu ali ništa od toga. Pa pogledajte, krov će se skoro urusiti. Postari nemaju motor koji je ispravan, zamene kod bolovanja nema, obim posla se povećava. Ako se ovako nastavi možda i zatvore objekat. To će tek biti problem za nase naselje. Banke neće otvoriti ispostavu u ovom delu grada.
Obratite se veoma sposobnim i upućenim ljudima u mesnoj zajednici Zorka. Možda oni imaju ideju kako poboljšati uslove stanovnicima našeg naselja.
Ledjoss [pre 98 dana i 22 časa] Odgovori
Koja glupost
Filozof [pre 98 dana i 20 časova] Odgovori
Vi idete u postu da gledate zidove ili placate racune???
ČINJENICA [pre 98 dana i 15 časova]
Očigledno je kojim povodom se ide u poštu, kao i da ima dve vrste ljudi: jedni, "slepci" kod rođenih očiju, da ne kažem zombirani, koji lišeni svih osetila bauljaju gradom (pripadaš tom korpusu?), i drugi, svesni poput autora, koji pored ostalog skreću pažnju i na uočene anomalije. Uostalom, "Pištaljka" i jeste za tu svrhu. Jedina "krivica" potonjih je što teže boljem okruženju, pa i suživotu. Ali, neda im se, upravo zbog takvih kao ti i tebi sličnim.
Moler [pre 98 dana i 15 časova] Odgovori
OKREČIMO SUBOTICU!!! OKREČIMO SUBOTICU!!!
l [pre 97 dana i 15 časova] Odgovori
Koji ste vi Suboticani smaraci!!!!
W I E N [pre 95 dana i 6 časova] Odgovori
To će poštar da okreči
Mozakss [pre 95 dana i 4 časa] Odgovori
Kao prvo..ko vam dao pravo da slikate prostorije firme u kojoj ne radite,vec dolazitr da preko.iste koristite usluge placanja?jeste fotoreporter ili novinar po profesiji?
Kako biste se osecali da vam udje komsija u kucu,uslika sobe i okaci na.internet sa pitanjem..komsija sto vam je kuca ko stala?a vasa kuca sredjena okrecena po vasem ukusu,a ne ukusu komsije!
Ne branim.postu.verovatno.bi i oni voleli da se sredi,ali postoji procedura sigurno kao.u svakoj firmi
Koliko vidim.svi nesto zabadaju nos u tudje dvoriste a svoje smece ne vide na km.i sve pod izgovorom demokrqtija i pravo imam.
Nemate pravo.vasim slikanjem.mozda otkrivate nekom kako izgleda unutrasnjom.prostorije gde s ecuva novac,a neko to moze da zluoptrebi..da sam vlasnik.iste firme..tuzio bih vas za ugrozavanje poslovnosti i neovlasceno slikanje i javno objavljivanje.zna se ko moze da slika prostorije firme,bilo to posta ili neko druga firma,i na koji nacin
gospodin [pre 79 dana i 7 časova] Odgovori
Ne bih mogao mirno spavati da nisam ovo saznao...
Cilag Oto [pre 12 dana i 15 časova] Odgovori
u Bajmoku su radnici Poste okrecili pre par godina iz svoljih dzepova
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.