Komentara: 2
Pregleda: 601

Uređivanje više površina u Ulici Cvetka Manojlovića

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Zaštita životne sredine (ambrozija, košenje divljeg rastinja)
28. februar 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

U ulici Cvetka Manojlovića kod broja 37 nalazi se, stanovnicima ovog kraja, dobro poznata zapuštena kuća. Ispred kuće se nalazi divlje drvo koje je uraslo u žice struje  i gomila smeca koje su tu godinama nakupilo. Nedaleko od ove kuće nalazi se dečije igralište koje na žalost nije adekvatno osvetljenjo, kao ni sama ulica u ovom delu (ne radi rasveta na 3bandere za redom).

Žene, deca a ne retko i muškarci ne smeju po mraku proći ovom ulicom, što je zimi znamo već u 5 sati. Ne bih sada nepotrebno da polemišem i nagađam ali ljudi su videli i da se oko kuće i igrališta desavaju sumnjive stvari nocu...

Molimo nadležne i ovim putem da se rastinje ispred ove kuće sredi i da se smeće ukloni kao i da se adekvatno osvetli da ne bi došlo do toga da igralište i kuća postanu stecište onoga što ne smeju biti.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.