Komentara: 5
Pregleda: 1592

Šta se dešava sa autobuskim prevozom Subotica-Kelebija Granica?

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Javni prevoz (autobuski, železnički)
09. januar 2022.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Da li je Subotica-trans raspustio spremačice autobusa? Pitam jer su vozila u najmanju ruku prljava, jako smrdljiva, još samo fale vaške ili šuga da se odnese kući (nije preterivanje).

I pored ostalog autobusi nekad ne idu do granice - juče se desilo (u 19 sati) da je šofer uzeo novac, izdao kartu ženi, vozio još 200 metara i rekao da je ovo zadnja stanica i da ne vozi dalje. Kad je žena tražila svoje pare nazad, šofer je naravno odbio. Kad je svako napustio autobus ipak je odvozio do kraja tj. do granice. Moram napomenuti da je bila kolona ali ne dotle gde je izbacio putnike. Da ne kažem da je često lutrija za decu - hoće li stići do škole ili grada jer kad natovari migrante,šofer našu decu ostavlja na stanici da gledaju za njim.

Molim nadležne organe da preduzmu određene mere da se stanje dovede u red, da su autobusi čistiji da ne moramo strepiti zbog boleština a i vozačima bi trebala nekada kontrola.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.