Komentara: 0
Pregleda: 457

Signalizacija na pružnom prelazu iz Bajmoka prema Rati

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
16. mart 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Сигнализација на пружном прелазу из Бајмока ка Рати је једва видљива и скоро се не примећује када трепери на семафору црвено светло  пре него ће се спустити рампа. Да ли су лоше сијалице или је само семафор сувише прљав или и једно и друго , то не знам. Знам само да се човек колима испред мене једва данас провукао испод рампе која  је  већ почела да се спушта док је био између две рампе,а ја имадох срећу што нико није био иза мене па успех се вратити у рикверц иначе би ми рампа ударила кола. 

Оваква ситуација се већ дешавала али до сада  само присуствовах сценама када се то дешавало колима испред мене , али када данас доживех исто ,јер се тешко примећује да трепће црвено светло , стварно се уплаших. 

Молим надлежне или да мењају семафор или да га оперу или шта већ док није ко страдао.

Џаве што људи стану пре прелаза и онда крену полако кад им се изненада изнад главе и кола крене спуштати рампа. Ту смо  немоћни.

У прилогу је фотографија семафора од данас , таман кад се рампа спустила,коју срећом избегошмо и ја и кола испред мене.  Једва да се назире да трепти црвено. 

 

Signalizacija na pružnom prelazu iz Bajmoka prema Rati
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.