Komentara: 0
Pregleda: 986

Problemi na prigradskoj liniji Novi Kneževac - Subotica

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Javni prevoz (autobuski, železnički)
12. januar 2022.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

18.01.2022. - Pištaljka #11806 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP "Subotica-trans" Subotica:

U pištaljci nije naveden konkretan datum na koji se odnosi primedba na kašnjenje polaska. Budući da smo dobili mejl 14.01.2022, pretpostavljamo da se primedba odnosi na 13.01.2022 godine.

U našem sistemu praćenja smo utvrdili da je tog dana polazak u 20:30 iz Novog Kneževca do Subotice bio obavljen i da je autobus stigao u Hajdukovo u 21:05 čas.

Takođe Vas obaveštavamo da je radno vreme šaltera za prodaju karata i pružanje informacija na A.S Subotica do 21:30 časova.

Tekst pištaljke:

Situacija je sledeća: polazak prigradskog autobusa Novi Kneževac - Subotica u 20:30 (poslednji autobus za Suboticu) kasni; kako se ispostavilo-nije ga ni bilo. Radno vreme autobuske stanice, navodno, do 22h. Od 21:30 bez prekida pokušavam da telefoniram, niko se ne javlja. Znači, nema autobusa, nema informacije o tome.

Da li je PROFESIONALNO, LJUDSKI I HUMANO ostaviti putnike na - 5°? Da li je Suboticatrans nečija dedovina da je takvo bahato ponašanje dozvoljeno ili to isto preduzeće finansira grad Subotica i njeni građani? Da li će neko napokon odgovarati zbog "baš me briga" odnosa prema poslu?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.