Komentara: 23
Pregleda: 6535

Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
22. mart 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Molim nadležne organe da nađu rešenja za problem koji neko vreme unazad imamo mi koji živimo, a verovatno i oni koji koriste ulicu Vuka Karadžića za stajanje, prolaženje, parkiranje, posao i sl.

Radi se o tome da su automobili parkirani sa obe strane i da nema mesta da se 2 auta mimoiđu. Ukoliko je neko veće vozilo, onda je situacija još teža.

Kao što vidite na i fotografijama, a ovim putem izražavam zabrinutost stanara naše ulice i javnu molbu za nadležne da pronađu neko rešenje jer smatramo da ovakva situacija nije održiva.

Zabrinuti stanari. Prilažemo fotografije.

Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića Oštećenja vozila u Ulici Vuka Karadžića
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.