Komentara: 0
Pregleda: 1107

Neprohodna ulica nakon padavina (Zorka)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Atarski putevi
18. novembar 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Usled dotrajavanja tucanika koji se nalazio na kolovozu, nastale su rupe. Iste se prilikom oblinih padavina pune vodom i stvaraju se ogromne bare, cija dubina i velicina nije zanemarljiva. Osteceno je nekoliko automobila, u par navrata nije bio moguc ulazak istima u ulicu zbog vode.

U ulici zice kako starija lica tako i deca koja u takvim situacijama bivaju uskracena za osnovne potrebe, usled nemogućnosti bezbednog prilaska automobila kućama.

 

Ulica Skendera Kulenovića, mesna zajednica Zorka.

Usled dotrajavanja  tucanika, stvorile su se ogromne rupe, koje se prilikom obilnih padavina pune vodom, i cija dubina i velicina nije zanemarljiva. U tim periodima je otežana prohodnost ulicom, došlo je do oštećenja automobila.U ulici ima dece i starijih lica koji su u ovom periodima ugoroženi, usled nemogućnosti prilaska automobila. Molim nadležne organe da reaguju, i da se nadje rešenje našem problemu, s obzirom da nam predstoji kišni period i zima, a put je iz dana u dan sve lošiji. 

Neprohodna ulica nakon padavina (Zorka) Neprohodna ulica nakon padavina (Zorka) Neprohodna ulica nakon padavina (Zorka) Neprohodna ulica nakon padavina (Zorka)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.