Komentara: 2
Pregleda: 1026

Nepregledna raskrsnica ulica Lovre Bračuljevića i Nade Dimić

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
06. decembar 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Ovih dana na Prozivci su menjane metalne ograde pored puta. Ograde koje su zamenjene bile su odlične, dobre i funkcionalne. Nije bilo razloga za njihovu zamenu.( valjda zbog izbora )

Ali nije postavljena tamo gde je i pre bila a to je pored raskrsnice Lovre Bračuljevića i Nade Dimić tačnije gde je objekat Balkan beta. Pre izgradnje objekta postojala je metalna barijera kako se vozila nebi parkirala na istu. Sada posle završetka objekta ograda nije vraćena i vozila se tamo parkiraju. To je dosta loše. Kada se ide iz ulice Lovre Bračuljevića i skreće levo ka semaforu od parkiranih automobila i kombija ne vidi se dali neko dolazi sa desne strane. Nebezdedno kako za aute tako i za pešake a pogotovo za decu jer je pored škola.

Molim nadležne u MZ Prozivka da vrate ogradu kako je i pre bilo. Slike u prilogu.

Nepregledna raskrsnica ulica Lovre Bračuljevića i Nade Dimić Nepregledna raskrsnica ulica Lovre Bračuljevića i Nade Dimić Nepregledna raskrsnica ulica Lovre Bračuljevića i Nade Dimić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.