Komentara: 4
Pregleda: 923

Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
03. novembar 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Poštovani, 

Ulica Anđe Ranković u MZ Novo selo je neasfaltirana, kao što se može videti na slikama, u veoma lošem je stanju. Rupe su ogromne a lokve koje se stvore prilikom padavina kiše, dodatno pogoršaju situaciju. Zamoliću nadležne organe da se ulica Anđe Ranković asfaltira jer ovakvo stanje nije dostojno jednog grada kao što je naša Subotica!

Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković) Neasfaltirana ulica, velike rupe i bare (Ulica Anđe Ranković)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.