Komentara: 2
Pregleda: 786

Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
20. novembar 2023.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

S´ obzirom na loše stanje kolovoza i udarne rupe koje oštećuju vozila, ovim putem se obraćam nadležnima za održavanje puteva sa molbom za sanaciju asfalta u ulici Verušićka od broja 1 do 48. Nisam jedini koji je oštetio točak u ovoj ulici pa molim za što hitniju reakciju. Meštani ulice s´ vremena na vreme sami popunjavaju udarne rupe ali to je samo kratkotrajno rešenje i zato je potrebna sanacija kolovoza.

Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici Loše stanje asfalta u Verušićkoj ulici
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.