• Pregleda: 3921

35 godina bez kanalizacije i asfalta!

Dokle više!?

Ogorčeni smo! Pre 35 (!) godina smo PLATILI samodoprinos za kanalizaciju i asfaltiranje za malu uličicu od 180 metara u M.Z. Dudova Šuma. Sami smo PLATILI i postavili kanalizacione cevi zbog izlivanja septičkih jama na ulicu, PLATILI priključenja, ali se i dan danas koriste NAŠE (!) cevi! Sami smo PLATILI i postavili tucanik da bi smo uopšte mogli doći do svojih kuća, a u glavama čelnika opštine i M.Z. smo decenijama u PLANU, što neodgovorno guraju svake godine u izveštaje!

Koga i šta treba da čekamo posle desetine žalbi i peticija, da bi smo živeli kao ljudi? Dokle više!?    

U ime ogorčenih sugradjana iz Požarevačke ulice

Reeb Gabor dipl.inž.građ.

10
Simo [pre 170 dana i 16 časova] Odgovori
Gde se zuris? Sacekaj prvo da salas na Tresetistu dobije gradsku vodu i kanalizaciju. Sacekaj da dobije izlaz na autoput jer je vec dobio 8km asfalta i osvetljenje, a od toga se 3km nalazi na privatnom vlasnistvu i mi placamo osvetljenje privatnog vlasnistva, svaki mesec par hiljada evra. Cak su i sneg ocistili dok u gradu 80% ulica nikada ne ciste. U roku od godinu dana je izradjen urbanisticki plan i dobijen je asfalt koji nije ispostovao urbanisticki plan da bi zadovoljio privatne interese. I ti se sada nerviras sto cekas 15-20-30 godina.
Pa moj deda je cekao 60 godina, baba isto, otac i majka po 50 godina, zena i ja cekamo 30 godina, znaci 300 godina cekamo a ti pih, 15 godina ..... :)
FOX [pre 170 dana i 6 časova]
Simo, odlicna tema za pistaljku. Cula sam i ja za taj salas i famozni put. Bilo bi dobro slikati i postaviti jer inace vrlo malo ljudi se krece tamo bogu iza nogu. Nek vide svi kako nam dobro ide!
Gabore, podrska!
Lutalica [pre 170 dana i 4 časa]
Tužno-komično. Pozdrav svim normalnima, sve najlepše u Novoj.
Ana [pre 169 dana i 16 časova] Odgovori
Podrzavam to sto je napisano.Nije mi jasno da upravo "isti" problem imamo u Oromskoj ulici nismo daleko od centra....uslikali smo i isto poslali u pistaljku,ulica je u velikim lokvama haoticna je i to niko objavio nije pa zar nije pretuzno.
DUX [pre 169 dana i 3 časa] Odgovori
Dobri nas Gojko cestiti i posteni :)
Robert [pre 169 dana i 23 minuta] Odgovori
Da li govorimo o bogato izgrađenom salašu prvog čoveka Granične policije? Ako je o tome reč imam i ja šta da kažem, nosio sam materijal tamo kad se gradilo...
FOX [pre 167 dana i 21 čas]
Ajd' pricaj nam. Mi nismo cesti gosti tamo. A dosta je sakriveno od ociju vecine gradjana.
DuleS [pre 168 dana i 16 časova] Odgovori
Rešava vam to Jan Kadrovko iz popodnevne smene ;)
W I E N [pre 168 dana i 8 časova] Odgovori
Sta se bunite za asvalt, boze svasta. Kao da niste znali to je "Srbija - braleee".
Što u evropi nije normalno to u srbiji jeste, i suprotno!
Adrian [pre 168 dana i 4 časa] Odgovori
SRBIJA!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.