Film: Ideš? Idem!

Bioskop Eurocinema
Više detalja

Film: IDEŠ? IDEM!

Raspored projekcija: 27. februara – 04. marta u 17h

Cena karte: 250RSD

 

Žanr: komedija

Režiser: Ljubo Zdjelarević

Dužina trajanja: 1h30’

Uloge: Veronika Rosandić, Kaja Kočevar –“Kaya Solo”, Vid Juračić, FranLauš, Bogdan Ilić –“Baka Prase”, Nika Ilčić, AmelDružanović –”Meca Cazin“, Nenad Krstić -“Tony TCTN”, Mert Efe, Zijad Gračić

Engleski naslov: Go, went, gone

Kako bi izlečila slomljeno srce nakon prekida s Franom, Veronika pristaje da se priključi avanturi na poziv prijateljice Kaje i iz inata odlazi na njihov planirani put u Istanbul. Njen prijatelj iz detinjstva Vid će ih voziti od Zagreba do Istanbula. Uvek spreman na izazove, Vid će ukrasti dedin stari kombi i sa Veronikom i Kajom kreće na roadtrip preko Srbije i Bugarske do Turske.

Na putu im se prisilno priključuje gamer Baka Prase,koji vidi priliku da napokon stigne do Istanbula sa ciljem da svog virtualnog neprijatelja, turskog gamera Merta Efea, konačno izazove na revanš. Baka Prase sa sobom vodi i Tonija, njegovu totalnu suprotnost: smirenog, povučenog i tihog momka. Veronika, Vid i Kaja, isprva pomalo uplašeni pojavom Baka Praseta uskoro shvataju da je on dobričina mekog srca koji će vrlo rado pomoći ako se za to ukaže prilika. Dolaskom do Turske, ekipa konačno opušteno uživa upijajući prve utiske predivnog Istanbula. No, ubrzo će shvatiti da njihov kombi bespovratno klizi u Bosfor.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=oBuidUOciAg

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.