Fest 2019: Dogman

Bioskop "Abazija"

Na periferiji između metropole i divljine, gde vlada zakon jačeg, živi Marčelo - sitan i blag čovek koji dane provodi u svojoj skromnoj radnji za negu i održavanje pasa ili sa ćerkom Alidom koju mnogo voli. No, tu živi i Simon, lokalni siledžija, prevarant i lopov, koji maltretira sve oko sebe. Odlučan da ponovo uspostavi svoje dostojanstvo nakon svega što je pretrpeo zbog Simona, Marčelo planira osvetu sa neočekivanim ishodom.

Država:

Italija, Francuska / 2018

Program:

Fest 47

Trajanje:

103’

Režija:

Matteo Garrone

Scenario:

Ugo Chiti, Matteo Garrone, Massimo Gaudioso

Uloge:

Marcello Fonte, Edoardo Pesce, Nunzia Schiano

Festivali:

2018 Kan, Jerusalim, Sarajevo, Toronto / Cannes Film Festival, Jerusalem Film Festival, Sarajevo Film Festival, Toronto Internat

Filmografija:

2015 Il racconto dei racconti / Tale of Tales / Priča nad pričama
2012 Reality / Rijaliti
2008 Gomorra / Gomorrah / Gomora
2003 Primo amore / First Love / Prva ljubav
2002 L'imbalsamatore / The Embalmer
2000 Estate romana / Roman Summer
1998 Ospiti / Guests
1996 Terra di mezzo / Land in Between 

Fotografija:

Nicolai Brüel

Montaža:

‎Marco Spoletini

Producent:

Matteo Garrone, Jeremy Thomas, Jean Labadie, Paolo Del Brocco

Produkcija:

Archimede, Le Pacte

https://youtu.be/eum93mpzpE0

Cena karte je 200 dinara i karte mozete rezervisati online preko web http://www.abazija.rs

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.