Komentara: 75
Pregleda: 74232

Žandarmerija izvršila upad u klub Sax

30.07.2016. u 15:46h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Žandarmerije su tokom prethodne noći izvršili upad u klub "Sax" i obavili pretres svih gostiju koji su se u tom momentu nalazili u klubu.
Žandarmerija izvršila upad u klub Sax

Kako smo iz više nezvaničnih izvora saznali, pripadnici Policije i Žandarmerije su jutros, oko 2 časa posle ponoći izvršili upad u klub Sax, u kome je u tom momentu bio veliki broj gostiju. Akcija je bila munjevita, gosti kluba su iznenadnom akcijom bili uplašeni, a niko nije mogao da uđe i izađe iz kluba za vreme vršenja pretresa. Jedan broj pripadnika Žandarmerije koji su vršili raciju bili su pod "fantomkama".

U ulicama Matije Korvina i Đure Đakovića, u okolini kluba Sax, je za vreme racije bio prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije. Racija je trajala oko pola sata, a pretpostavlja se da je u akciji učestvovalo više od 50 pripadnika MUP-a. Policija se do ovog momenta nije oglasila zvaničnim saopštenjem.

Žandarmerija izvršila upad u klub Sax

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 75
Pregleda: 74232
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.