Komentara: 14
Pregleda: 3802

Zakorovljena javna površina na Prozivci

14.06.2014. u 17:31h
Izvor: RTV Yueco
Javna površina na Prozivci je skorz zakorovljena i predstavlja leglo komaraca. Dodatni problem je što se u blizini nalazi igralište, što pojačava alergijske reakcije kod naših najmlađih sugrađana koji su alergični na polen trava i drugog korova. U subotičkoj Čistoći objašnjavaju da oni kose i održavaju gradske površine po programu i da se ovih dana očekuje potpisivanje ugovora sa gradom,o uređenju zaparloženih površina.
Zakorovljena javna površina na Prozivci

Zbog neodržavanja zelenila prostor iza pijace “Zelenac” predstavlja ruglo. Ceo deo je neuredan i zarastao u travu. Vlasnik jednog kafića u blizini objašnjava da iako oni redovno kose površini ispred objekta, površinu preko puta od njih niko ne održava. Žalili su se komunalnoj policiji i inspekciji.

U Javnom komunalno preduzeću “Čistoća i zelenilo” kažu da su do sada već pet puta kosili površine po programu.Svaki građanin ima pravo na uvid u plan o održavanju grada.

Uređene zelene površine predstavljaju i predslov za zdravili i kvalitetniji život.Naročito sada kada buja vegetacija, a koncentracija polena trave i drugog korova je na visokom nivou. Na žalost, ovo je samo jedan od primera, gde zakorovljene površine u Subotici predstavljaju ruglo grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 3802
Povezane teme

prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.