Komentara: 0
Pregleda: 1522

Večeras u Hali sportova: Odbojkaši protiv VGSK, odbojkašice protiv Dinama

05.12.2014. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka u okviru devetog kola Prve lige večeras od 17 časova u subotičkoj Hali sportova dočekuju ekipu VGSK iz Velikog Gradišta, dok odbojkašice na teren male sale izale od 19 časova. Ulaz na obe utakmice je besplatan.
Večeras u Hali sportova: Odbojkaši protiv VGSK, odbojkašice protiv Dinama

Subotički odbojkaši u dosadašnjem toku prvenstva ostvarili su učinak od četiri pobede i četiri poraza i nadaju se da će u meču protiv VGSK koji trenutno zauzima pretposlednju poziciju na tabeli uspeti da osvoje važne bodove kako bi i posle 8. kola ostali u gornjem delu tabele Prve lige Srbije. Meč je na programu od 17 časova.

Na istom mestu samo dva časa kasnije (19 časova) svoj meč 8. kola odigraće i odbojkašice Spartaka koje dočekuju Dinamo iz Pančeva. Odbojkašice Spartaka u prethodnom kolu Superlige rutinski su savladale Radnički u Beogradu sa maksimalnih 3:0 i osvojile svoj 14. bod. Posle ove pobede Spartak je preuzeo 2. poziciju i ima odnos od četiri pobede i tri poraza.

Uaz na obe utakmice večerašnjeg odbojkaškog programa je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1522
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.