Komentara: 1
Pregleda: 2802

Vaterpolisti "Spartak-Prozivke" poraženi u Beloj Crkvi

25.07.2016. u 12:57h
Izvor: Subotica.com
U subotu u Beloj Crkvi održan je meč četvrtog kola Druge lige Srbije, grupa "Sever" u kojem je domačin "Jezero" u uzbudljivoj i krajnje neizvesnoj završnici upisao pobedu protiv subotičke ekipe (11:10).
Vaterpolisti "Spartak-Prozivke" poraženi u Beloj Crkvi

Posle tri meča u kojima su zabeležene sigurne pobede, proteklog vikenda upisan je i prvi poraz u sezoni. Iako su meč obeležile oscilacije u igri na obe strane spretniji i srećniji u odlučujućim momentima meča bili su domaći igrači koji su "overili" bodove i naneli Spartak-Prozivci prvi poraz.

Nešto lošijem izdanju subotičkog drugoligaša doprineli su i izostanci važnih igrača kao što su Viuksanović i Bogdanović, što su kompletni domaći znali da iskoriste. Prelomni momenat meča desio se u prvoj četvrtini koju su domaći dobili sa 5:2, iako su vodili i sa 5:0. Taj slabiji period delimično su neutralisali "Prozivčani" za rezultat 6:5 na poluvremenu.

U nastavku ponovo nešto slabije izdanje Subotičana, pa ponovo povratak u odlučujućem periodu. Ipak domaći dolaze do zasluženih bodova s obzirom da su veći deo meča odigrali koncentrisanije i kvalitetnij, a na Spartak-Prozivci ostaje da u kompletnijem sastavu pruže nešto bolju partiju i nastave pohod ka fajnal foru i borbu za plasman u Prvu B ligu.

Liga se igra po dvokružnom sistemu, a zatim sledi plejof. Pored Spartak-Prozivke u Drugoj ligi, grupa Sever nalaze se još i Mladost (Pančevo), Senda, Jezero (Bela Crkva) i Požarevac koji je naredni protivnik (30. jula u Požarevcu), a zatim sledi poslednje gostovanje ligaškog dela protiv Mladosti (3. avgust), a zatim 6. avgusta dočekuje Sentu, dok će priliku za revanš "jezerašima" imati 13. avgusta na SRC "Prozivka".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2802
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.