Komentara: 8
Pregleda: 6617

Vaterpolisti Spartak-Prozivke obezbedili ulazak u Prvu B ligu

21.08.2016. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
Seniorski tim Vaterpolo kluba "Spartak-Prozivka" pobedio je u prvom polufinalnom meču za plasman u Prvu B ligu, a večeras od 20 časova će se boriti za trofej najbolje ekipe tekućeg prvenstva.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke obezbedili ulazak u Prvu B ligu

Na bazenu Sportsko-rekreativnog centra "Prozivka" za vikend se igraju mečevi fajnal fora Druge lige Srbije za seniore. Plasman među četiri najbolje ekipe pored domaćina ostvarili su i Goč, Jug i sinoćnjih protivnik "Prozivčana" ekipa Radničkog.

Očekivalo se više neizvesnosti u prvom polufinalnom meču u kojem su se sastali Spartak-Prozivka i KVK Radnički iz Kragujevca, ali rezultat od 13:4 govori suprotno.

Mlada ekipa iz Kragujevca ipak nije mogla da se ozbiljnije suprotstavi pobedniku grupe "Sever", ekipi Spartak-Prozivka, pa je meč bez veće rezultatske neizvesnosti otišao na stranu domaće ekipe, koja je uzgred rečeno u svim redovima imala nekoliko vaterpolista upravo iz ovog kluba (Srđan Vuksanović, Nikola Bogdanović, Đorđe Šormaz i golman Stefan Popović), koji su na jučerašnjem meču pokazali svoj kvalitet.

Spartak Prozivka – Radnički 13:4 (6:2, 2:0, 3:1, 2:1)

Vaterpolisti Spartak-Prozivke obezbedili ulazak u Prvu B ligu

Najefikasniji u ekipi Spartak Prozivke bili su Vuksanović i Bogdanović sa po četiri gola, zatim Šormaz sa jednim manje.

Spartak Prozivka: S. Popović, Č. Varkulja 1, Bogdanović 4, V. Varkulja, Đurčin, Horvacki, Vučković, Katić, Vuksanović 4, Šormaz 3, Đ. Popović 1, Tonković, Uzelac, Kokai.

KVK Radnički: Đerković, Mladenović 1, Ne. Stanojević 1, Ganić 1, Ni. Stanojević, Bogdanović, Jevtić, Šilobad, Tanasijević, Vulović 1, Panić, Đurđević,Ostojić, Radovanlija.

Vaterpolisti Spartak-Prozivke obezbedili ulazak u Prvu B ligu

Za trofej najbolje ekipe Druge lige ekipa Spartak-Prozivka boriće se večeras od 20 časova, a ulaz je kao i do sad - besplatan. Subotički tim poziva domaću publiku i ljubitelje vaterpola da dođu na bazen i podrže  nove učesnike Prve B lige.

Izvor: Subotica.com
Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora) Vaterpolo: Spartak-Prozivka - Radnički (polufinale fajnal fora)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6617

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.