Komentara: 3
Pregleda: 9355

Vašar polovnih udžbenika u subotu u Kizuru

01.09.2016. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
Osnovna škola "Kizur Ištvan" u subotu, 3. septembra, od 9 do 12 časova organizuje Vašar polovnih udžbenika. Za vreme vašara u školskom dvorištu učenici i njihovi roditelji će moći da kupuju, prodaju ili razmenjuju korišćene udžbenike.
Vašar polovnih udžbenika u subotu u Kizuru

Ideja o organizovanju Vašara polovnih udžbenika rodila se pre pet godina i potekla je od bivše učenice, za vreme dok je volontirala u školskoj biblioteci. Vašar se održava dva puta godišnje, poslednjeg dana školske godine, i prve subote u septembru.

OŠ "Kizur Ištvan" poziva subotičke osnovce i njihove roditelje da se pridruže akciji i ponesu sa sobom stare knjige, školski pribor, radne sveske i lektire na srpskom i mađarskom jeziku. Kako je rečeno škola će učiniti sve da đaci u prijatnom ambijentu, na jednom mestu, kompletiraju udžbenike za novu školsku godinu i da pri tome uštede nešto novca.

Podsećanja radi, za komplet novih udžbenika, zavisno od razreda, u subotičkim knjižarama treba izdvojiti između 6.000 i 15.500 dinara, a na Vašaru, polovni udžbenici mogu da se pazare za 150 do 350 dinara, što znači da ceo komplet može uzeti za maksimalno 3000 dinara,  čim se ušteđuje i do 12.000 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 9355
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

vašar polovnih udžbenika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.