Komentara: 0
Pregleda: 2984

Uređenje kanalske mreže

06.09.2013. u 10:18h
Izvor: Radio Subotica
Na jezeru u Skenderovu trenutno je u toku isušivanje dvadesetak hektara severnog dela akumulacije, a završetak radova, čija je ukupna vrednost 11 miliona dinara, očekuje se do kraja meseca.
Uređenje kanalske mreže

Po rečima šefa gradske Službe za poljoprivredu Mirka Ostrogonca ovo je jedan od 11 projekata uređenja kanalske mreže na teritoriji Grada, koji je odobren od strane Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu.

Ugovore sa Sekretarijatom potpisalo je u novembru 2010–te šest mesnih zajednica, a do sada je posao završen u Čantaviru i u Bačkom Dušanovu dok su radovi na Hajdukovu, u Maloj Bosni, Starom Žedniku i Tavankutu u toku.

Početak radova u Bajmoku, Ljutovu, Mesnoj zajednici "Peščara", Bačkim Vinogradima i na Paliću očekuje se na proleće. Ukupna vrednost radova u svih 11 mesnih zajednica je 35 miliona dinara, od čega trećinu izdvaja Grad iz sredstava od zakupa državnog zemljišta.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2984
Povezane teme

skenderevo

jezero skenderovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.