Komentara: 6
Pregleda: 12953

Uprava carina predlaže korišćenje alternativnih prelaza

08.07.2014. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
Zbog velike opterećenosti graničnog prelaza Horgoš u toku turističke sezone, Uprava carina predlaže putnicima i korišćenje alternativnih pravaca, od čega jedan vodi preko Rumunije.
Uprava carina predlaže korišćenje alternativnih prelaza

Tokom sezone godišnjih odmora, na graničnom prelazu Horgoš može da se desi da se na ulaz u zemlju čeka duže vreme zbog velikog broja vozila koja istovremeno pristižu. Zbog toga se vozačima savetuje da razmotre i alternativne prelaze.

Jedna od mogućnosti za vozila koja dolaze autoputem iz pravca Budimpešta – Horgoš je odvajanje pre graničnog prelaza Roske na putni pravac prema Rumuniji, na granični prelaz između Mađarske i Rumunije, pa dalje do Žombolja, gde bi na graničnom prelazu Srpska Crnja ušli u Srbiju bez gužvi i zadržavanja.

Put koji ide od Mađarske kroz Rumuniju do Žombolja je novoizgrađen i još uvek neopterećen. Posle putnog pravca preko graničnog prelaza Horgoš ovo je najkraći putni pravac ka Srbiji, ali je, zbog gužve na prelazu prema Mađarskoj, najbrži.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 12953
Povezane teme

granični prelaz horgoš

gužva na graničnim prelazima

stanje na granicama

granični prelaz kelebija

granični prelaz bajmok

granični prelaz bački breg

gužva na granici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.