Komentara: 5
Pregleda: 7979

Upis dece u vrtić od 11. do 22. aprila

23.03.2016. u 17:39h
Izvor: TV Subotica
Upis dece u vrtić od 11. do 22. aprila

Predškolska ustanova „Naša radost“ će od 11. do 22. aprila vršiti prijem zahteva za upis dece u jasle, obdanište i zabavište za školsku 2016/2017. godinu. Upis je obavezan za decu rođenu 2010. i 2011. godine.

Od dokumentacije je potreban izvod iz Matične knjige rođenih, potvrda o zaposlenju roditelja za one koji su zaposleni, izvod iz Nacionalne službe za zapošljavanje za nezaposlene, potvrda o redovnom studiranju za roditelje koji studiraju, rešenje ili poslednji ček od penzije  za one koji su penzioneri, fotokopija o presudi o razvodu ili izvod iz Matične knjige umrlih ako je jedan od roditelja preminuo i odluka nadležnog organa o vršenju roditeljskog prava za samohrane roditelje kao i molba koja se popunjava prilikom upisa.

Lekarsko uverenje iz Dispanzera za decu, roditelji treba da donesu prvog dana polaska deteta u vrtić.

Ako je dete koje se upisuje treće ili četvrto, potrebno je priložiti izvod iz Matične knjige rođenih za svu decu iz porodice, fotokopiju lične karfte majke, potvrdu o prebivalištu deteta ili važeće rešenje o dečijem dodatku. Ako je dete sa smetnjama u razvoju, potrebno je priložiti mišljenje interresorne komisije. Ako je dete bez roditeljskog staranja, prilaže se i potvrda od Centra za socijalni rad o smeštaju deteta u hraniteljsku porodicu i fotokopija rešenja o ostvarenom pravu na dečiji dodatak. Zahtevi se podnose u ulici Antona Aškerca 3, radnim danima od 9 do 15 časova.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 7979
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.