Komentara: 8
Pregleda: 18253

U nedelju 4. Northside tuning show

24.06.2016. u 16:04h
Izvor: Subotica.com
U nedelju od 11 do 20 časova na prostoru 2. kasarne na Palikom putu održaće se sada već tradicionalni "Northside tuning show" - manifestacija koja okuplja ljubitelje i vlasnike modifikovanih automobila.
U nedelju 4. Northside tuning show

Kao i prethodnih godina vlasnici modifikovanih automobila će na prostoru 2. kasarne izložiti svoja vozila i biće u prilici da osvoje neke od nagrada u više kategorija. Najavljeno je prisustvo "tjunera" iz celog regiona, od Hrvatske preko Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Mađarske pa sve do Bugarske i Rumunije. I ove godine se očekuje značajan broj modifikovanih automobila iz Srbije.

Posetioci koji dođu nedelju na North side tunig show biće u prilici da vidi uživo više automobilskih marki i modela koje su dosada mogli da gledaju samo na TV, naravno dodatno modifikovani. U pitanju su poznate marke Mustang, Šelbi...

U nedelju 4. Northside tuning show

Takmičenje će se odvijati u 6 glavnih kategorija (Beginner, Street, Extreme, German, JDM I Nacionalna klasa). Kako je najavljeno biće organizovana takmičenja najglasnije muzike, najglasnijeg auspuha, testovi snage (držanje vufera i guranje džipa), spaljivanje guma i slično. Publika će biti u prilici da glasa najbolji auto ovogodišnjeg susreta, a za najbolje organizatori su obezbedili prikladne nagrade. za razliku od prethodnih godina organizatori su odlučili da budu malo kreativniji kod izrade pehara te su tako limene pehare zamenili ručno rađeni crni stakleni pehari.

Neizbežne na ovakvim manifestacijama su Go-go plesačice koje će i ove godine pružiti prisutnima priliku, a neko bi rekao i zadovoljstvo, da gledaju kako oskudno odevene peru jedan od automobila koje organizator odabere. Za dobru atmosferu biće zadužen DJ koji će čitav dan puštati muziku.

U nedelju 4. Northside tuning show

Kotizacija za takmičare je 1.000 dinara (prijave do 11 časova), a ulaz za sve posetioce je besplatan. Po rečima organizatora prošle godine na ovoj manifestaciji je bilo preko 8.000 ljudi, a ove godine ukoliko ih posluži dobro vreme očekuju još više.

Organizator manifestacije je Auto-moto klub "North side team" koji postoji od 2013. godine, od kada je zaživela i ova manifestacija koja tradicionalno okupi veliki broj učesnika, ali i posetilaca. Ove godine po prvi put biće obezbeđeno posmatranje uživo dešavanja preko interneta.

Izvor: Subotica.com
Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4" Promocija manifestacije "Northside tuning show #4"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 18253
Povezane teme

druga kasarna

north side tuning show

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.